עבור לתוכן

תוכנה לצפייה בסרטים מהמחשב על הטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט.

למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה?

ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'.

המון תודה מראש,

ניר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי פתרתי את הבעיה לבד.... פשוט היה צריך לבחור כפתור אחר מאיזה כפתור שהיה לחוץ.... לא יודע בדיוק מה זה עשה אבל זה כאיל הקטין לי קצת את התצוגה על המסך מחשב ופתר את בעיית הצפייה על הטלוויזיה. ורואים מעולההההההה.

ניר.

פורסם

תוריד את התוכנה - TVTOOL מהאתר שלהם

אני הולך לנסות אותה גם הבנתי שהיא תוכנה מצויינת וקלה להפעלה

פורסם
  • מחבר

תוריד את התוכנה - TVTOOL מהאתר שלהם

אני הולך לנסות אותה גם הבנתי שהיא תוכנה מצויינת וקלה להפעלה

אבל יש לי כרטיס Gigacube Radeon 9600Pro VIVO ולא כרטיס של nVidia... אני לא חושב שהתוכנה הזו מתאימה לכרטיסים שלא מתוצרת nVidia....

אבל הכל בסדר ועובד מעולה.

ניר.

פורסם

חכה רגע יש לי שאלה,

באיזה חיבור חיברת את הכרטיס למסך?

קומסייט ,s-video??

תמליץ לי איך לחבר בבקשה...

פורסם
  • מחבר

חכה רגע יש לי שאלה,

באיזה חיבור חיברת את הכרטיס למסך?

קומסייט ,s-video??

תמליץ לי איך לחבר בבקשה...

תראה, בכרטיס מסך זה מחובר לכניסת/יציאת S-Video אבל לטלוויזיה חיברתי בקומפוזיט, ורואים בהחלט מצוין, אפילו שהכבל שלי הוא באורך 5 מטר.

ניר.

פורסם

בשביל לסדר את זה בלי לשנות את התצוגה על המסך הרגיל אתה צריך לאפשר "מצב תיאטרון" בלוח הבקרה של הכ. מסך.

זה נמצא בכרטיסיה "חפיפה".

פורסם
  • מחבר

בשביל לסדר את זה בלי לשנות את התצוגה על המסך הרגיל אתה צריך לאפשר "מצב תיאטרון" בלוח הבקרה של הכ. מסך.

זה נמצא בכרטיסיה "חפיפה".

ואז מה זה נותן לי? כלומר מה זה מסדר בדיוק לא הבנתי... אשמח אם תסביר ותודה על הטיפ (למרות שאני עדיין לא יודע מה הוא עושה אבל אני בטוח שכשתסביר אני אמצא אותו שימושי)!

ודרך אגב, נכנסתי עכשיו לכרטיסיית ה"חפיפה" וכרגע הכל שם לא ניתן לשינוי.... האם זה ישתנה כשאני אחבר את הכבלים לטלוויזיה ואפעיל את מצב החפיפה?

ניר.

פורסם

אבל שמעתי שיציאת s-video יותר איכותית,אז שווה לקנות מתאם ל 21 פינים

בשביל לחבר לטלווייה או שזו אותה איכות?

פורסם
  • מחבר

אבל שמעתי שיציאת s-video יותר איכותית,אז שווה לקנות מתאם ל 21 פינים

בשביל לחבר לטלווייה או שזו אותה איכות?

זהו גם לי יש שאלה לגבי זה... אני אסביר את עצמי ואנסה לעשות זאת בצורה הכי ברורה:

אני מחבר את הטלוויזיה כך: חיבור S-Video שמתחבר למחשב ומהצד השני שלו יש 4 חיבורים. אני מחבר על החיבור RCA הירוק (יציאת הקומפוזיט) מתאם כזה שהופך אותו מזכר לנקבה ומחבר לו חוט עם RCA משני הצדדים באורך 5 מטרים ובצד השני מחבר אותו לכניסת הוידאו בטלוויזיה. בנוסף אני מחבר ל-Line out על הכרטיס קול חוט עם חיבור 3.5mm מהצד של המחשב ושני RCש מהצד השני ומחבר אותן לכניסות האודיו בטלוויזיה.

עכשיו, יש לי בטלוויזיה גם כניסת S-Video. מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות שיטה זו של S-Video?

תודה מראש,

ניר.

פורסם

כבל S-Video של 5 מטר ישירות מהמפצל של הכרטיס מסך לטלויזיה

פורסם
  • מחבר

כבל S-Video של 5 מטר ישירות מהמפצל של הכרטיס מסך לטלויזיה

וזה באמת כזה שיפור באיכות? ולמה לא לחבר ישירות ליציאה בכרטיס מסך במקום למפצל?

נניח היום ראיתי איזה משהו מהמחשב על הטלוויזיה והאיכות הייתה אחלה אבל זה היה טיפה טיפה מקוטע, ממש קצת וכמעט לא מורגש אבל עדיין.... החיבור S-Video יפתור את זה לדעתך?

ניר.

פורסם

ואז מה זה נותן לי? כלומר מה זה מסדר בדיוק לא הבנתי... אשמח אם תסביר ותודה על הטיפ (למרות שאני עדיין לא יודע מה הוא עושה אבל אני בטוח שכשתסביר אני אמצא אותו שימושי)!

ודרך אגב, נכנסתי עכשיו לכרטיסיית ה"חפיפה" וכרגע הכל שם לא ניתן לשינוי.... האם זה ישתנה כשאני אחבר את הכבלים לטלוויזיה ואפעיל את מצב החפיפה?

ניר.

שמתי לב שבגירסא החדשה של הדרייברים 3.8 ו3.9 האפשרות הזאת נעולה אלא אם כן הטלויזיה מחוברת ומופעלת.

אחרי שתחבר ותפעיל אותה כצג שני אז שינוי האפשרות יהיה זמין.

*בעיקרון הפעולה של האפשרות הזאת היא הצגה על כל מסך הטלוויזיה את הסרט שאתה מציג במחשב גם אם הוא בחלון קטן.

פורסם

לא מחיברים ישירות ליציאה כי היציאה שלך היא יצאת VIVO ולא יצאה תקנית של S-Video out

כבל S-Video איכותי יותר, אם תרגיש בהבדל זה כבר תלוי באיכות הכבל, איכות הטלויזיה והעיניים שלך.

בתכלס אם אתה רואה טוב חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת וחשובה: יש לי את התוכנה WinDVR 3 ונניח שאני רוצה להקליט תוכניות מהטלוויזיה למחשב או סתם לראות אותן גם על המחשב - איך? את מה אני מחבר ולאן? אין לי יציאת AV בטלוויזיה, יש רק כניסות.... יעני AV in ולא out..... ויש S-video in.

אשמח אם תעזרו...

תודה,

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים