פורסם 2011 ביוני 1514 שנים הצביעו בהמוניכם! אני אישית משתמש ב Nod32, שוקל לפרוש ל AVASR! החינמי.במה אתם משתמשים? ועל מה אתם ממליצים?עידכון:פרשתי ל-AVAST!, אחלה אנטי וירוס. קל, נוח לשימוש.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אני משתמש ב Symantec corporate 10 מתוך הרגל. הוא בסדר גמור לטעמי, אבל לא הייתי ממליץ עליו בדווקא.אם הייתי מתקין מערכת חדשה, קרוב לוודאי שהייתי מתקין Microsoft Security Essentials, אבל זה כי רמת הפראנויה שלי נמוכה יחסית.מבין הדברים שהצעתNOD וקספרסקי זה למי שמחפש "מקצועיות".AVAST ו AVIRA למי שמחפש משהו חינמי וקלילAVG ו McAfee לא הייתי ממליץ לאף אחד.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אני מתפלא בינתיים שאנשים (ועוד בפורום הזה) משתמשים ב-MSE. זה באמת נוח וטוב?
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אני מתפלא בינתיים שאנשים (ועוד בפורום הזה) משתמשים ב-MSE. זה באמת נוח וטוב? מפתיע, אני יודע, אבל MSE מצויין.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים מחבר אני חייב לדעת משהו. המחשב שלכם לא נמצא בסיכון? אפילו סתם שאתם גולשים באתרי אינטרנט רגילים, אתם לא חוששים? אתם מורידים תוכנה אתם לא חוששים?באמת חשוב לי לדעת.
פורסם 2011 ביוני 1514 שנים אני לא משתמש.. תמיד כשהיה לי אנטי וירוס היו לי כול מיני וירוסים ובעיות במחשב.. אני כבר 3 שנים בלי אנטי וירוס ושום וירוס ושום בעיות במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.