עבור לתוכן

CoolerMaster Elite 310 או ANTEC Three Hundred NPS, ושאלת על בספקים

Featured Replies

פורסם

יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב

זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460

מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף?

ואיזה ספק עדיף:

Antec Basiq VP-450P 450W 2yr

או

HEC 450W ATX PSU BULK

פורסם

לא זה ולא זה. מארז טוב ונוח ומרווח, ממליץ לך על ה-Cooler Master 370. מארז שנותן תמורה הרבה יותר טובה מה-300 של אנטק, וגם עולה פחות.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הספקים, יש הבדל ביניהם?

פורסם
לא זה ולא זה. מארז טוב ונוח ומרווח, ממליץ לך על ה-Cooler Master 370. מארז שנותן תמורה הרבה יותר טובה מה-300 של אנטק, וגם עולה פחות.

תלוי בדרישות פותח הדיון. ה-370 זול יותר ואין שימוש בברגים, אבל כולל מאוורר אחד (בשביל מערכת שכזו אמליץ להוסיף עוד אחד) ומסנן אבק במקום מוזר- למה לשים אותו בחלק העליון של המארז?. האנטק 300 יקר יותר ויש שימוש בברגים, אבל כולל מאווררים בעלי דחיפת אויר גבוהה יותר שאפשר לשלוט גם על מהירותם ביחד עם מסנק אבק קידמי. אמליץ לשקול אולי את האנטק 100 הכולל נתונים דומים.

ומה לגבי הספקים, יש הבדל ביניהם?

אני חושב שיש ספקים עדיפים במחיר דומה. מהיכן אתה רוכש את המחשב?

פורסם

צר לי שאני קופץ פנימה, אבל אני פשוט עם אותה התלבטות בדיוק (ה-CM370 מול ה-Antec 300/200).

רציתי לשאול מבחינת קירור - אם אני מוסיף 3-4 מאוררים ל-CM370, או את כל חמשת המאווררים של ה-Antec 200 - מי יהיה קר יותר ונקי יותר?

פורסם

לאנטק 200 יש רק 2 מאווררים, אתה מתכוון לאנטק 1200?

כעיקרון שניהם יהיו קרירים במידה דומה, אבל אין צורך להוסיף כ"כ הרבה מאווררים למארז mid. זה סתם יצור מערבולות אויר ורעש מאשר תועלת. למערכת שכזו למארזים שכאלה 2 מאווררים איכותים יספיקו.

פורסם

האנטק 200 מגיע עם 2 מאוררים, התכוונתי להוסיף לו עוד 3 בשביל להגיע למקסימום 5 (כנ"ל לגבי ה-CM370 שמגיע עם מאורר אחד ולהוסיף לו עוד 4 להגיע ל-5 סה"כ).

נכון, אני דיברתי על מערכת מעט חזקה יותר (2500K עם OC, ו-GTX570) אבל אני לא רוצה לגנוב לפותח התרד' את הפוקוס.

אני ממש אודה לך יאיר אם תוכל להגיב לי בתרד' שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;msg=4306238;topic=503216.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים