עבור לתוכן

השוואה בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני עומד לקנות מתנה לאחי ליום הולדת והחלטתי לקנות כרטיס מסך.. יש שניים ספציפית שהוא דלוק עליהם

gigabyte HD5870 SOC

או gigabye 560 gtx ti SOC

ולשאלה עצמה : מי יותר טוב ? (ספק כוח 620 וואט של סיסוניק S12 משהו, מסך smasung cream 2333T 1920*1080 , מעבד Q9650)

תודה לעוזרים!

פורסם

אותה רמה בידיוק.

אני הייתי לוקח את ה5870

פורסם
  • מחבר

אם הם אותה רמה , למה דווקא את ה -5870 ? הלוא ה-560 יותר חדיש..

דרך אגב אתה חושב שיהיה ניתן לעשות אוברקלוק ל- 5870 או שהוא הגיע לקצה העליון שלו מבחינת תדר?

תודה רבה על התשובה :)

פורסם

לא יודע לכמה מומהר ה 560 ולכמה מומהר ה 5870, בתדר סטוק ( לא מומהרים ) ה 5870 חזק יותר, שניהם אוברקלוקרים טובים...

הייתי הולך על הזול מבניהם.

פורסם

השאלה היא בכמה אתה מקבל את שניהם כי ה-GTX560 TI נמצא עם OC מפלצתי של 1GHZ כשהסטוק הוא 822MHZ....אבל במחיר המתאים הייתי לוקח את ה560 בלי לחשוב פעמיים, הוא מגיע עם קירו מצוין והוא גם די שקט....

וגם כמו שאמרת הוא הוא חדשני יותר מה שאומר שהוא צורך פחות חשמל אבל לא בטוח יכול להיות שעם הOC המטורף הם בערך אותו הדבר כי ה5870 מומהר רק ב100MHZ מהסטוק והוא עומד על 950MHZ לעומת 850....

בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת כמה שיותר מה ר על ה560!!!

פורסם

יש גבול מסויים לכרטיס ב OC

אתה מגיעה לקצה היכולת של הליבה שמשם גם אם תעלה את התדר יותר זה כבר לא ישנה

בתדר המקסימאלי של שניהם הם דיי שווים

לא משנה אם זה באחד 1 GHZ ובשני 1.5GHZ ...

אם מוסיפים 100MHZ לליבה בכול אחד

אז בדרך כלל כרטיסים של ניוודיה יותר רגישים לתדרי הליבה ותקבל ביצועים אולי טיפה יותר טובים

אבל מצד שני ... בדרך כלל (לא תמיד) יותר קל להגיעה עם כרטיסים של AMD רחוק יותר עם התדר ... גם התדר סטוק שלהם גבוהה יותר

ככה שהם אותו הדבר פחות או יותר לא משנה איך תסתכל על זה

פורסם
  • מחבר

לא יודע לכמה מומהר ה 560 ולכמה מומהר ה 5870, בתדר סטוק ( לא מומהרים ) ה 5870 חזק יותר, שניהם אוברקלוקרים טובים...

הייתי הולך על הזול מבניהם.

הבעיה היא שהמחיר זהה.. 1050 ש"ח (קומבינה חוקית כמובן)

באמת תודה רבה לכולכם על התגובות אבל עכשיו אני עוד יותר מבולבל ???

עכשיו שהם אותו מחיר, מי יותר משתלם מביניהם?

פורסם

אני הייתי הולך על ה560 בלי להסס!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים