עבור לתוכן

ככה התמודדתי עם התיעדוף הכבד של בזק בנלאומי + המלצה בלי התחיבות ולא משנה למי

Featured Replies

פורסם

אני אגלה פה איזה טריק שהייתי עושה בעבר: משתמש חדש בבזק בינלאומי עדיין לא מתועדף אבל לאחר תקופה זה משתנה בהתאם לאופי המשתמש, אתה הופך להיות מתועדף וזה הופך לקיצוני עם הזמן (שוב זה תלוי במשתמש) בדרך כלל מי ששם לב לזה מנסה כל דבר כדי לשפר: שינוי אייפי ריסט של מודמים אפילו שינוי mac ולסוף שיחות עם תמיכה שאומרים ש P2P זה אסור (ביטורנט סקייפ FTP וקליינטים אחרים שעושים ריבוי חיבורים הם P2P) - כלום לא עוזר לצאת מהתיעדוף, עד שגיליתי משהו - היה לי חבר שעובד בתמיכה של בב"ל וביקשתי שישנה לי את השם משתמש (באתר שלהם אפשר לשנות רק ססמה) - וזה עזר מאוד, וככה מדי תקופה הייתי משנה את השם משתמש, עד שאותו חבר עזב את העבודה שם והתיעדוף התגבר שוב בצורה קיצונית ..... (להתחבר לשרת שונה של בב"ל גם כבר לא עזר)

החלפתי ספק והכל נפתר כאילו לא היה, הפעם בלי התחייבות - ואגב בשיחת ניתוק מבב"ל (40דקות - פקס ניתוק לא עזר) הם מציעים גם המשך ללא התחייבות במחיר זול יותר, אבל למי יש כח שוב

ומילת סיום - הקטע הקובע אצל ספק זה תיעדוף וכמשתמש חדש אי אפשר לדעת מתי זה יקרה גם לך - לכן המלצה שלי זה בלי התחייבות ולא חשוב למי ...

פורסם

אתה לא לבד גם אני הבנתי את זה וכל כמה חודשים אני מתנתק ועובר לחברה אחרת כי אין ברירה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים