פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים שלום,אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת:מעבד פנטיום 2 350MHZלוח 440MB256 SDRAM של זכרוןמערכת הפעלה WINDOWS 98SE3GB HDD
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים סתם רעיון : תכנס לBIOS - ותגדיר לBIOS לעשות RESET ל RESOURCE CONFIGURATION - לא לדאוג זה לא עושה שום דבר רע...ואז תעלה..בכל מקרה - אם לא עובד - כנס ל SAFE MODE ותשים לב שבDEVICE MANAGER לא מוגדר שוב דבר שלא אמור להיות מוגדר או התנגשויות IRQ... -ותראה מה המצב של ה NETWORK ADAPTOR - ותתעסק עם הגדרות פסיקות זיכרון ( IRQ בקיצור )להמשך דברים - ועזרה - אנא החזר תשובה פה, בפרטי או במייל..ביי ובהצלחה...MEK
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר שלום,ותודה לתגובה.לצערי,זה לא עזר .ובמנהל התקנים,מופיע סימן קריאה צהוב על ההתקן,במצב SAFE MODE , וכשאני מנסה לעלות את הוינדוס במצב NORMAL ,המערכת נתקעת מייד אחרי ה POST .
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים 1. - האם זהו כרטיס ISA?2. האם שאר או רוב הSLOTים הפנויים ( PCI ו ISA ) - תפוסים3. האם ניסית ב SAFE MODE - לשנות את הגדרות ה IRQ למצב בו אין התנגשות ( הינו - סימן הקריאה יעלם... )ושוב - תנסה דרך הBIOS להגדיר פעם אחת - RESET RESOURCE MANAGEMENT + OS IS P&Pכאשר לפני זה - תסיר את התקנת הכרטיס - ותתן ל 98 לעשות הכל לבד...לגבי שאלה 2 שלי - שים לב שיש שיתוף פסיקות זיכרון בין ה SLOT ISA וה PCI הסמוכים ( בהם ניתן להציב כרטיס בכל אחד - לא מדובר במשותפים לBRACKET אחד ) - ואם יש ביכולתך ( ואם ניסית כבר הכל ) - תשנה מיקום של כרטיסים - אבל זו ברירה אחרונה...ביי בינתייםMEK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.