עבור לתוכן

תופעה במגן ברקים שלי מדגם GPT Protector SC9L

Featured Replies

פורסם

העלתי לפני כמה זמן טרד לגבי תופעה שמתרחשת במגן הברקים שלי מדגם מדגם GPT Protector SC9L, ואף אחד לא ענה והוא לא היה פעיל.

הטרד הנוכחי הוא המשך של הטרד הקודם שלי.

בכל מקרה, הנורית הכתומה של ההארקה שוב פעם בקושי מאירה, והפעם נראה כי היא כלל לא דולקת.

האם זה אומר שאני צריך להחליף את מגן הברקים.

צרפתי תמונה שלו למטה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

שקלת את האפשרות שההארקה באותו שקע דפוקה? ואם זה המצב, אני ממליץ להזמין חשמלאי שיסדר את זה, לפני שמישהו יתחשמל...

ואני בטוח למדי שאף אחד לא יידע לענות לך בנוגע להתנהגות של המגן ברקים הספציפי הזה, אז לא הייתי מצפה לתשובה מועילה בנושא (שזה בדיוק מה שחשבתי בת'רד הקודם שלך, וזאת גם הסיבה שאף אחד לא ענה לך).

הייתי ממליץ לבדוק את ההתנהגות של המגן ברקים בשקע אחר - אם הוא מתנהג בסדר אז כנראה שיש בעיה בשקע המקורי,

ואם הוא לא אז הייתי ממליץ להחליף אותו ליתר בטחון (זה לא שמגן ברקים עולה מאות שקלים, וחבל על המכשירים שכנראה יותר יקרים שמחוברים אליו)

ואם גם החדש יעשה בעיות אז סביר להניח שזאת בעיה בשקע

פורסם
  • מחבר

בדקתי אותו במספר שקעים נוספים וגם שם התרחשה אותה הבעייה.

עדכון: בדקתי את המגן הנוסף שלי שאליו מחובר האל פסק, על השקע שאליו מחובר המגן הבעייתי, והוא עבד בסדר. החזרתי את המגן הבעייתי ופתאום הנורית של ההארקה עובדת בסדר גמור.

מה קרה כאן?

פורסם

אתה צריך אבקת חשמל.

סתם

גם לי יש כזה בבית למרות שאני די בטוח שהדבר הזה הוא חרטא אחת גדולה. אני אומנם לא מומחה גדול בתחום, אבל לדעתי מגן ברקים אמיתי לא יעלה 50 - 80 ש"ח כמו הדבר הזה.

ניסית להחליף אותו במקום שקנית?

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל אי אפשר להחזיר מוצרים לחנות לאחר פתיחתם.

הבעייה עם כיבוי הנורית הכתומה, שבנתיים נדלקה מחדש לאחר כמה בדיקות שעשיתי, התחילה בהפרש ניכר לאחר שקניתי את המגן, כך שאינני יכול להחליף אותו.

למרות תיקון הבעייה, היא עדיין ממשיכה לשנות בהירות באופן רנדומלי כפי שעשתה לפני כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים