עבור לתוכן

מה המדפסת הכי זולה שאפשר לרכוש, אבל עדיין להישאר באיכות מסויימת? (עדכון: קניתי)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מדפסת זולה, סה"כ לצרכי הדפסות של סיכומים שונים לאוניברסיטה. 100% מההדפסות יהיו רק מילים בצבע שחור, לא תמונות או דבר אחר.

בשביל משימה כזו אני לא חושב שצריך מדפסת איכותית במיוחד, לא שווה לי להוציא 400 שקלים על הנושא. אז השאלה שלי היא, מה המדפסת שמומלצת, בתקציב מאוד נמוך, לסטודנט שרוצה רק הדפסות כתב בצבע שחור? הבנתי שיש מדפסות ב-200 שקלים שגם במשימה הזו נופלים!

חשבתי גם לקנות אחת שהדיו לא עולה יותר ממנה, אם יש אחת בתקציב זול!

פורסם

בדיוק פירסמתי תגובה פה וגם בטרד של דיל היום בפורום, יש לך בקרביץ מדפסת לייזר 2035 של ברדר במבצע 299 עם 3 חבילות נייר מתנה (המתנה שווה אני מאמין איזה 50 שקל)

יש לך פה ביקורות על המדפסת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598.

הכי משתלם שאתה יכול לקנות.

פורסם

מה הכוונה "מדפסת לייזר" , זאת מדפסת שלא צריכים למלא לה צבע בכלל ?

פורסם

זו מדפסת מבוססת אבקה, היתרונות באבקה הם שהיא לא מתייבשת או נסתמת ושאינך חייב לקנות דיו צבעוני.

את הטונר של הלייזר מחליפית לעיתים רחוקות יותר, לדוגמא מדפסת זו מגיעה עם טונר ראשוני ל700 דפים, ולאחר מכן שאתה קונה טונר הוא מספיק ל1500, כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם

חשבתי גם לקנות אחת שהדיו לא עולה יותר ממנה

זה כל הקטע, לא קיים. המודל העסקי של חברות המדפסות מבוססות בעיקר על הדיו- הן מוכרות מדפסות במחירי רצפה, ומרוויחות על הדיו. יש כמובן דיו חלופי שזול בהרבה אך זה לא תמיד מספק את הסחורה ועלול ליצור בעיות שונות.

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על מדפסת הלייזר ברוזר 2035 שהומלץ עליה וזהו? אני לא סומך על הביקורות בזאפ, מישהו כאן יכול להעביר ביקורת קטנה במשפט אחד אפילו?

פורסם

אני מאוד ממליץ לסטודנט לקנות מדפסת שמשלבת סורק

אני קניתי מכשיר של brother דגם DCP-7030 לפני 3 חודשים.

זה מכשיר שמשלב מדפסת לייזר שחור/לבן וסורק צבעוני ב- 500 ש"ח

ואני מאוד מרוצה !

פורסם
  • מחבר

כמעט ומסיים שנה א' ולא השתמשתי בסורק פעם אחת :-).

כשכן אצטרך, יש אחד חינמי בספרייה של האוניברסיטה שתמיד פנוי. 500 שקלים כבר מעל לתקציב שלי בהרבה..

עדכון: קניתי את המדפסת ש-ymss69 המליץ עליה מקרביץ לפני חצי שעה, לבנתיים רק הדפסתי את דף הנסיון, ונראה בסדר גמור- אין מריחות, הכתב ברור וקריא. אני מתקין עכשיו את הדרייבר, אבל באופן כללי זה נראה טוב. תודה על העזרה :)

פורסם
  • מחבר

כן, מאוד מרוצה :) . היה לי היום מבחן בפסיכולוגיה התפתחותית, הדפסתי כמעט 80 עמודים איתה. ההדפסה בשחור איכותית, שום דבר לא נמרח. תכלס, זה כל מה שצריך מבחינתי.

פורסם

^^

לא היית צריך לענות- כנס ללינק בחתימה שלו ותבין.

כבר ממש נמאסים עלי המשתמשים האלו :pissed:. מה נסגר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים