עבור לתוכן

מישהו כאן התנסה במאווריים החדשים שנקראים טורבו הוריקן ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מאורר תיקרה מכער את החדר בדרך כלל, אני בספק אם למישהו יש כאן חדר יפה ומעצוב ובמקום מנורה יפה הוא התקין מאורר תקרה.

בנוסף יש את ההתקנה ואת העלות, באמת שלא מבין למה לא כבר לקנות מזגן אם נכנסים למחירים האלה.

פורסם

מכער את החדר - מסכים

עלות - עדיין הרבה פחות מכל מזגן גנרי זול

התקנה - אני חושב שרוב מי שנמצא באתר הזה הולך להתקין לבד

פורסם

אבל זה לא משנה כ"כ.

בין הטורבו הוריקן הזה לבין מאוורר רצפתי או עובד "רגיל" אין הבדל מהותי. בינהם - עדיף בהחלט מאוורר "רגיל". אותה עבודה בהרבה פחות כסף.

בין מאוורר "רגיל" לבין תקרה יש הבדל מהותי. למאוורר תקרה יש יתרון משמעותי - יצירת זרימת אוויר טובה יותר ברעש מזערי.

יש להחליט האם מוכנים להשקיע את המאמץ ("נפשי", עיצובי וכספי) בשביל להתקין אחד כזה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מאוורר הטורבו הוריקן הוא מוצר מצוין, עושה רוח חזקה מאד ושואב את האויר הקר מלמטה, בניגוד למאוורר תקרה שמוריד את האויר החם מלמעלה.

הוא מרעיש מעט אבל זה רעש לבן ודי נעים (נותן תחושה שפועל מזגן).

אפשר להשיגו בפחות מ-400 ש"ח בחנויות פרטיות. (בירושלים ספציפית הוא זול במגזר החרדי והערבי בכ-50 ש"ח לעומת רשתות החשמל הגדולות).

פורסם

ולמה ניראה לך שנאמין ליוזר עם 0 פוסטים שבא להמליץ על מוצר כלשהו?

אתה מוזמן להגיד למנהל שלך ב "Goldline" ששיטת השיווק המחפירה הזאתי שלכם לא עובדת פה, ושתקחו אותה למקום אחר (רצוי לפח).

פורסם

אני אדם פרטי שנהנה מהמאוורר ורוצה לעזור. מתנצל אם הובן אחרת.

פורסם

איפה אתה חושב שאתה.

כאן זה פורום מחשבים איכותי.

יש פה לא מעט אנשים שמסוגלים לראות דרך חומת הבולשיט בדיוק איך אתה הגעת לכאן בעזרת חיפוש המוצרים בגוגל.

ונרשמת אך ורק כדי לשווק את המוצר במסווה, זה אפילו לא מסווה.. תתבייש לך.

זילזול באינטליגנציה של אנשי הפורום.

אם כבר לעשות את זה לפחות תעשה את זה כמו שצריך ותשקיע זמן בלהגיב תגובות מועילות בנושאים אחרים לפני שאתה ניגש למלאכה.

פורסם

אני מאיים בחרם של כל הפורום על מאווררי טורבו הוריקן, אלא אם אדון אדם פרטי יודה שהוא נציג של גולדליין ויבטיח לא לעשות שיווק נבזי שכזה יותר אצלנו.

פורסם

אני מאיים בחרם של כל הפורום על מאווררי טורבו הוריקן, אלא אם אדון אדם פרטי יודה שהוא נציג של גולדליין ויבטיח לא לעשות שיווק נבזי שכזה יותר אצלנו.

עזוב חרם בוא נשפוט אותם על פשעיי מלחמה ??? :screwy:

פורסם

מאוורר הטורבו הוריקן הוא מוצר מצוין, עושה רוח חזקה מאד ושואב את האויר הקר מלמטה, בניגוד למאוורר תקרה שמוריד את האויר החם מלמעלה.

הוא מרעיש מעט אבל זה רעש לבן ודי נעים (נותן תחושה שפועל מזגן).

אפשר להשיגו בפחות מ-400 ש"ח בחנויות פרטיות. (בירושלים ספציפית הוא זול במגזר החרדי והערבי בכ-50 ש"ח לעומת רשתות החשמל הגדולות).

נשמע אמין, שיכנע אותי! אני רץ לקנות איזה עשירייה :facepalm:

ולמה ניראה לך שנאמין ליוזר עם 0 פוסטים שבא להמליץ על מוצר כלשהו?

האמת שזה מוזר. רק בתרד הזה יש לו שני תגובות ועדין רשום 0 תגובות.

פורסם
האמת שזה מוזר. רק בתרד הזה יש לו שני תגובות ועדין רשום 0 תגובות.

תגובת ב OT לא נחשבות

פורסם

ראיתי פה כמה תגובות וכמה דעות אז תרשו לי להביע דעתי פעם שנייה, כבעל ניסיון עם מאווררים בכלל ועם מאווררי תקרה בפרט. רוצים סרקולצייה אופטימאלית של משב אוויר האפשרות המומלצת ביותר לקנות מאוורר תקרה בעל חמישה כנפיים בגודל 52 ועם מהירות לא גבוהה, ותקבלו סירקולצייה מיטבית שתשאיר מאחור את כול המאווררים שקיימים. ואם תרצו מאוורר איכותי שקט קל מאוד להרכבה וללא צורך באיזון הכנפיים אז ההמלצה שלי שאומנם לא זולה אבל מאוד משתלמת לזמן ארוך אז קבלו...וזה מניסיון אישי...

http://www.homecenter.co.il/142-he-p6295-v6296/HomeCenter.aspx

פורסם

מסבוט על הטורבו הוריקן שלי

קניתי את הדגם על שלט כי אני עצלן

ממוקם יחסית רחוק ובעוצמה הכי נמוכה מעיף לי דפים וכוסות פלסיק מהשולחן

כן, דיי מרעיש בל לא פשיטון. מתרגלים ואחרי כמה ימים לא מרגישים

בנוסף לפעמים הוא נתקע ומצטמצם רדיוס הסיבוב שלו, אם בוחרים באופציית הסיבוב..

סהכ עושה את העבודה ואני מרוצה

...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

***מקפיץ***

מבחינת טיהור אוויר, האם הוא מוציא אוויר יותר מסונן ממאוורר רגיל?

פורסם

אם יש לו פילטר (או משהוא שאוסף אבק בכמויות שצריך לנקות אותו כל הזמן) אז כן, אחרת לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים