פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של להשיג כמה שיותר הודעות?תודה.אנשים חושבים שזה יתן להם כבוד מספר גדול יותר של הודעות.אבל עד הקטע הזה עם ההודעה לפני אלף, לקחתי את רוקפורד בתור בן אדם רציני. כנראה טעיתי.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של להשיג כמה שיותר הודעות?תודה.אנשים חושבים שזה יתן להם כבוד מספר גדול יותר של הודעות.אבל עד הקטע הזה עם ההודעה לפני אלף, לקחתי את רוקפורד בתור בן אדם רציני. כנראה טעיתי.כן...שפוט אדם לפי הודעה אחת שלו....זכור שלפני זה היו לו עוד 999 הודעות...מה הפכתם מזה? אסור כבר לבן אדם להתלהב מזה שהוא הגיע לזקן העדה?אם צוות האתר היה כל כך נגד צבירת הודעות במונה....אני חושבת שהאופציה הייתה פשוט יורדת...עריכה: פשוט תורידו את המשפט האחרון מדבריו מכיוון שלוקה בטעות....
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים תודה נאפוש על הסופורט!!!!!! :-*Ghost m8, ה ו מ ו ריצפאן מבטא אותו בצורה נהדרת... חשבתי שגם אני, מסתבר שטעיתי.עוד אחד ממנהלי הפורום הקרים והיקרים שלנו.אנשים התלהבו מדברים הרבה יותר שטותיים... אבל אבליג על זה.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים welcome to the clubרק אל תפיל את השיניים שלך על הריצפה כי אני אחליק ואשבור את הירך ;D
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים תודה אח זקן השיניים שלי כבר מזמן בתוך קופסא שמורה, כל מה שצריך עכשיו זה את מקל ההליכה המזורגג הזה.
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים לעזעזאל אתם רק בתיכון.....מעניין איך תדברו כשתגיעו לגיל 70?אני עוד לא בתיכון......עוד שבוע אני נרשם לתיכון
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים לעזעזאל אתם רק בתיכון.....מעניין איך תדברו כשתגיעו לגיל 70? אני עוד לא בתיכון...... עוד שבוע אני נרשם לתיכון התקבלתי !!!! ישששששששששששששששששששששששששששששששששש 8) מ-ש-א-י-ר-י-ם א-ו-ת-י !!!!!! :smoke: 8) 8)
פורסם 2002 במרץ 1323 שנים אתה רק בח'... תיכון זה י' ומעלה...מה אתה כזה תלמיד טוב שמקפיצים אותך? ;Dבגבעתיים אין חטיבות ביניים אז למודים מא עד ח ביסודי ומט עד יב בתיכוןולהיפך..... אני דווקא לא תלמיד טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.