עבור לתוכן

המלצה לאטמי אזניים איכותיים

Featured Replies

פורסם

איפה קונים אותם?

• תגובות 34
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמנתי מאיביי.

פורסם
  • מחבר

תשמעו כתבתם כאן מושגים שאני לא מכיר כגון איכות הנחתה.

שאני אבין - האם יש סוגים שונים של רעש שאפשר להחליט שהאטמים לא ימנעו? כי איך יכול להיות שאטמים של תקליטנים מבודדים מוזיקה אבל לא דיבור (אם הבנתי נכון מה שכתבתם)?

עשיתי חיפוש בבית ומצאתי אטמים מהצבא, זוג מספוג וזוג מסיליקון. הספוג היה ממש מגעיל ומלא ג'יפה ואני מסיק שמדובר באטמים חד פעמיים. הסיליקון מבודד טוב (וכתוב על האריזה שצריך לשטוף בסבון לפני השימוש) אבל לא נוח כי צריך להכניס טוב לתעלות. בקיצור אני חושב שאני מוכן להוציא סכום כסף גדול ובלבד שיהיה מדובר במוצר נוח (כלומר דמוי אוזניות), רב פעמי ולא דורש ניקוי לפני השימוש. יש לכם המלצות ספציפיות או חנויות שמתמחות בעניין?

אני מאוד מודה לכל מי שהגיב, והאמת לא חשבתי שיש פה אנשים שמבינים בזה

פורסם

אטמי ספוג כמו של הצבא אפשר לקנות בסביבות 2 שקל בבית מרקחת. הם די חד פעמיים, אפשר להשתמש מס' פעמים עד שהם ניהים מגעילים.

כל אטמים שנכנסים לתוך האוזן(ספוג, סיליקון, פלסטיק) יתלכלכו.

פורסם

אטמי ספוג כמו של הצבא אפשר לקנות בסביבות 2 שקל בבית מרקחת. הם די חד פעמיים, אפשר להשתמש מס' פעמים עד שהם ניהים מגעילים.

כל אטמים שנכנסים לתוך האוזן(ספוג, סיליקון, פלסטיק) יתלכלכו.

90 אג' עד שקל גג. לא לשלם אגורה יותר ובית מרקחת (למרות שזה אפשרי) הוא לא המקום לקנות בו אטמי אזניים, בגלל המחיר.

מאחר והם חד פעמיים, קונים כמות, נניח 30 או 50 זוגות. יותר משתלם.

אישי 555, אטמים חד פעמיים כאלו לא מפרידים רעשים. איכות ההנחתה של אטמים כאלו נעה בין 29-36 דציבל ואין גם צורך יותר מזה.

כמו שכתבתי עוד קודם, אטמי פוליאוריטן מוקצף בצורת קונוס עם איכות הנחתה של 30db יעשו את העבודה.

העניין הוא שאתה לא ציינת למה אה צריך אטמים.

עבודה בסביבה רועשת, תקליטנות או סתם מחפש שקט מהחברה / אמא / אישה (מחק את המיותר)

פורסם

אני אישית יושן כל יום עם אטמי אוזניים בגלל שיש לי שכנים דוסים למעלה,ב6 בבוקר הם קמים ומתחילים לשחק בגולות בבית והולכים עם עקבים.

מאז קניתי אטמי אוזניים בDX במשהו כמו דולר,הם מסיליקון,עושים תעבודה דיי בסדר בסך הכל,חוץ מזה שלפעמים קצת כואב באוזן אבל אני כבר רגיל.

פורסם

אני משתמש באטמים של 3M שקניתי באיביי.

משתמש בהם כל יום במטווח.

הם מאד נוחים ובפעם הראשונה שמשתמשים בהם (כשפותחים זוג חדש) הם אוטמים מעולה.

תמיד יש לי זוג בכיס למקרה שאני באיזה פאב רועש או מועדון.

פורסם

כמה הערות:

-שימוש ממושך באטמי אוזניים עלול לגרום לפגיעה תמידית בתעלת האוזן מעבר לסיכון של דלקת שתגיע אף לאוזן הפנימית.

-שינה עם אטמי אוזניים לא בריאה ואף מסוכנת, ראה סעיף קודם.

מעבר לדחיפה של השעווה עמוק לקראת עור התוף, אבל אפשר לנקות את זה אצל רופא אוזניים.

אני משתמש המון באטמי אוזניים ויצא לי כמה פעמים להתייעץ עם רופאי אוזניים, כולם מסכימים על מה שציינתי למעלה.

^גימל, המוכר לא שולח לישראל.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאתה לא ציינת למה אה צריך אטמים.

עבודה בסביבה רועשת, תקליטנות או סתם מחפש שקט מהחברה / אמא / אישה (מחק את המיותר)

לא יודע מה למחוק. אני חושב שציינתי שאני רוצה להפחית רעשים של צפירות מכוניות ורעש מטוסים שנשמעים בשעות קבועות (בסביבות חצות ושש בבוקר). הרעש נמשך שעה וחצי-שעתיים אחד אחרי השני כלומר בלי הפסקה.

החלטתי שאני לא מעוניין באטמים אלא באוזניות. האם הם אותו דבר כמו האטמים או שמיועדים למניעת סוג אחר של רעש? אני מוכן להוציא כסף אפילו יותר ממה שכתוב בקישור: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=233&page_id=256

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך אפשר לישון עם הדבר הזה :screwy:

פורסם
  • מחבר

לישון? אם אני ישן אני לא צריך אטמים או אזניות. אני רוצה להפחית מהרעש שמוציא אותי מהריכוז כשאני ער ועושה דברים

פורסם

כמה הערות:

-שימוש ממושך באטמי אוזניים עלול לגרום לפגיעה תמידית בתעלת האוזן מעבר לסיכון של דלקת שתגיע אף לאוזן הפנימית.

-שינה עם אטמי אוזניים לא בריאה ואף מסוכנת, ראה סעיף קודם.

אבל אם זה או לישון אם אטמי אוזניים או לא לישון, לא לישון הרבה יותר לא בריא ואף מסוכן.

פורסם

לא יודע מה למחוק. אני חושב שציינתי שאני רוצה להפחית רעשים של צפירות מכוניות ורעש מטוסים שנשמעים בשעות קבועות (בסביבות חצות ושש בבוקר). הרעש נמשך שעה וחצי-שעתיים אחד אחרי השני כלומר בלי הפסקה.

החלטתי שאני לא מעוניין באטמים אלא באוזניות. האם הם אותו דבר כמו האטמים או שמיועדים למניעת סוג אחר של רעש? אני מוכן להוציא כסף אפילו יותר ממה שכתוב בקישור: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=233&page_id=256

אני אישית לא אוהב את הדגם שהבאת. הוא צר ומכאיב באזניים.

נוסף לאטמים אני עובד עם דגם דומה לאלו המופיעים בדף זה ועליהן אני גם ממליץ למרות המחיר.

http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=236

איכות ההנחתה המצויין שגוי. במידה ומדובר PELTOR OPTIMA 105 דגם H10A איכות ההנחתה היא 30DB

פורסם
  • מחבר

^^ תודה, אני אקנה אותם. ידוע לך האם יש חנויות כאלה באזור המרכז? אני מעדיף למדוד ולקנות במקום להזמין מהאינטרנט מוצר כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים