עבור לתוכן

המלצה למארז וספק שקטים סביב 1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה.

חשבתי על השילוב

ANTEC P183 w/o PSU

SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

כן, כי כשהכל שקט מסביב מעצבן אותי לשמוע רעשי רקע. אני אומנם מתרגל לזה, אבל כשמכבים את המחשב מבינים איזה סבל זה היה...

האם הקירור המארז: NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm מתאים? ואם כן כמה מאווררים צריך?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות. זה קירור למעבד?

בכל אופן אני לא מוצא אותו.

פורסם

אם אתה מחפש שקט מעולה ב"מינימום" כסף היתי הולך על המארז הזה

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=68

אחד השקטים שיש הוא מגיע עם אמצעי דיפון ושיכוך רעשים , וספק 550W מודולרי שקט ...

פורסם
  • מחבר

אולי, לא יודע :nixweiss:

ראיתי הרבה המלצות ל P183.

ובעניין אחר. ה- 183 מגיע עם מאווררים. אם לא מתכננים המהרה האם צריך להוסיף לו את המאוורר הזה NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm

??

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להתבלבל

אומרים לי שה- P183 מגיע עם מאווררים רועשים. .

לכן ממליצים לי על Antec Three Hundred יחד עם Fsp EVEREST EVE8600S 600W 120mm Active PFC 88+SILVER

שילוב שמסתכם ב- 800 ש"ח. האם זה שווה יותר?

פורסם

מי אמר לך שה-P183 בא עם מאווררים רועשים?

פורסם
  • מחבר

קרא מהאזור המודגש

ה-GT430 מספק בהחלט לדעתי כאן ואז גם ה-SOLO מספק בהחלט.

הוא אמנם חלש משמעותית מה-HD5750 אבל לצרכים שציינת אמור להיות בסדר גמור.

עם כרטיסי מסך רצינייים יותר וקירור פאסיבי הייתי לוקח P182/183 או SONATA3 בחצי מחיר עם פשרה לא מאוד גדולה ברמת השקט.

כמו עם המקרה של לוח האם, את המארז אתה יכול לקנות בכל חנות ולהביא להרכבה.

ה-P182 בהחלט לא זול וגם אל תצפה לקבל משהו מושלם - המאווררים שלו נותים להיות פחות שקטים עם הזמן (Antec TriCoool) וחרישיים רק על המהירות המינימלית (יש לכל מאוורר בורר מהירויות עם 3 מצבים) שלא תמיד מספיקה מבחינת זרימת האוויר (או CFM בלעז). כדי להשיג יכולת קירור רצינית ברמת שקטת גבוהה לאורך זמן מומלץ מאוד להחליף למאווררים איכותיים וחרישיים יותר בעלי CFM משמעותי כמו ה-NOCTUA או SCYTHE למיניהם שעולים ~80 ש"ח למאוורר. שניים אמורים להספיק.

לחובבי שקט קיצוני מומלץ בכלל לנתק את המאוורר העליון ולחסום את הפתח באמצעות פד בולע רעשים.

מצד שני מדובר במארז מהחרישיים ביותר שיש בשוק, בניה מאוד איכותית, יכולות השתקה מצויינות ועם המפרט שלך המאווררים המקוריים אמורים להספיק בהחלט. תמיד תוכל לשדרג אותם בהמשך אם יהיה צורך.

מארז כמעט ואינו מתיישן ומהווה השקעה משתלמת מאוד לאורך זמן, במיוחד לחובבי שקט - הוא ישמור על המפרט שלך שקט וקריר ויחזיק בקלות 2-3 (ואולי יותר) מפרטים. המרחב הפנימי שלו ויכולות הקירור המצויינות לא יגבילו אותך בעתיד - ה-SOLO קטן משמעותית ועם יכולות קירור מוגבלות וה-SONATA3 עדיין קטן יותר ולא באותה רמה של שקט ויכולת קירור/השתקה.

בנוסף נדמה לי שקראתי במקום אחר שאם שמים ספק עם קירור פסיבי זה פוגע בקירור של המארז, ואז צריך לשים עוד מאוורר ובקיצור לא מרוויחים כלום.

יש לך הצעה בשבילי?

פורסם

אין מנוס. אי אפשר לקבל מערכת שקטה וגם מאווררים שדוחפים הרבה אוויר. אפשר לקנות מאווררים של scythe כמו הslipstream

ליחס ביצועים\שקט טוב. לדעתי 800RPM יספק אחלה שקט.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי תשובה לגבי מערך ספק מארז

לקחת + P183 שני מאוורריםNOCTUA NF-S12B-FLX 120mm

יחד עם ספק Seasonic X-400FL 400W PASSIVE COOLING או עם ספק חרישי אחר

או את Antec Sonata Plus 550 Wattאו 300Antec יחד עםEVEREST VE8600S 600W 120mm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים