פורסם 2011 ביוני 1314 שנים שאלה מעניינת , אז גם לי יש שאלה (פשוט גם לי יש את אותו הכרטיס בדיוק) , ואם נגיד יש ביוס עדכני אז האם זה הכרחי לצרוב ביוס חדש או שמספיק רק לעדכן כל הזמן רק את הדרייברים ולא לגעת בביוס , האם זה מסובך או מסוכן בכלל לגעת בביוס של הכרטיס הנ''ל ?סליחה שנדחפתי ככה , פשוט זו שאלה שקשורה בנושא של פותח התר'ד , אם אפשר מהמומחים לקבל תשובה אני גם אשמח , תודה.
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מחבר שאלה מעניינת , אז גם לי יש שאלה (פשוט גם לי יש את אותו הכרטיס בדיוק) , ואם נגיד יש ביוס עדכני אז האם זה הכרחי לצרוב ביוס חדש או שמספיק רק לעדכן כל הזמן רק את הדרייברים ולא לגעת בביוס , האם זה מסובך או מסוכן בכלל לגעת בביוס של הכרטיס הנ''ל ?סליחה שנדחפתי ככה , פשוט זו שאלה שקשורה בנושא של פותח התר'ד , אם אפשר מהמומחים לקבל תשובה אני גם אשמח , תודה.עידכון ביוס כרטיס המסך אינו מזיק לרוב ואף משפר דברים , בדיוק כמו עידוכנים דרייבר , אך עידכון BIOS בלוח אם לרוב אינו מומלץ ורק אם העדכון יגרום לתיקון בעייה או חוסר תאימות מערכת צריך להתקין BIOS חדש ללוח אם אך אני עדיין מחכה כמוך לתשות המומחים תודה רבה
פורסם 2011 ביוני 1314 שנים מה רע בביוס הרגיל ? כול עוד אין עדכון מיוחד בביוס מעודכן יותר לא תראה או תרגיש הבדל ואין משהוא מיוחד בביוס ה "מעודכן" של HD 6970 ספיר אני אישית צרבתי ביוס כזה בדיוק על כרטיס 6950 ... (פה יש שיפור ביצועים עצום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.