עבור לתוכן

בלי סוף מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס.

עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה.

אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף.

תודה.

פורסם

תריץ בדיקה בMEMTEST (תחפש פה בפורומים מדריך)

פורסם

אני לא מבין גדול אבל לפי מה שראיתי בפורומים

קודם כל זה יכול להיות הכל מהתקנה לא טובה ועד התקנים מקולקלים עובר במנהלי התקן ישנים וסותרים ומסתיים בבעית זיכרון ואי תאימות

בין חלקים בקיצור כשזה קורה אי אפשר לדעת למה זה קרה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה!

הורדתי את התוכנה והרצתי בדיקה לכל סטיק של זכרון בנפקד ואכן אחד הזכרונות מעלה לי כמות רבה של ERRORS בבדיקה.

בבדיקה הראשונה שהרצתי על הסטיק התקול זה הראה לי 500,000 אלף ארורים ובבדיקה שניה זה הראה לי רק 5 :x

בכל מקרה, לפי התוצאות הבעיה היא הסטיק הזה של הזכרון? זה מה שגורם למסכים הכחולים?

פורסם

תחליף אותו באחד טוב - ותדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים