עבור לתוכן

תיקון חלק מכאני במכונת כביסה

Featured Replies

פורסם

אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה

פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז

פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה

1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה)

2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה)

3. היתי מעדיף ליצוק את החלק במקום (ישר לתוך השקע בתוף שהוא נכנס אליו), אבל לא ניתן להגיע למקום הזה כשהתוף מחובר. איך ניתן ליצוק את הצורה הנכונה בדרך אחרת ?

המכונה : קריסטל LADY 599 פתח עליון. כשהמכונה מפורקת ניתן לפתוח את המיכל של המים מקדימה ואז התוף יוצא ביחד אם המכסה הצדדי של המיכל

[attachment deleted by admin]

פורסם

מקום מגורים ?

יש באיזור התעשיה בצ'ק פוסט חנות שמוכרת חלקי חילוף למוכונת כביסה מקררים וכ'ו, תתקשר לשרות של קריסטל יכול מאד שיהיה להם גם

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאוכל להגיע לאלה בצק פוסט. שם / טלפון ?

אני לא יודע אם לשרות קריסטל יהיה חלק למכונה בת 20 שנה, ננסה

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בתבור (בצק פוסט), קניתי 2 (כדיי להחליף גם בצד השני, בטח גם הוא דיי נהרס)

מקום טוב, עזרו והסבירו וכו

תודה למי שהמליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים