עבור לתוכן

פינגים לא יציבים ב-BFBC2

Featured Replies

פורסם

שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל,

win7 ultimate 64 bit

core2duo e8500 3.16 ghz

4 gb ram ddr2

nvidia 9800gtx+ 1 gb

המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+

יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל

אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה לי לא זוכר אם זה היה 7 או XP ולא התקנתי את המשחק מחדש פשוט פתחתי אותו דרך הכונן הקשיח כרגיל והכל עבד,יכול להיות שצריך להסיר ולהתקין מחדש?? למרות שבסך הכל עובד תקין ואין בעיות

תגידו לי מה אתם חושבים שיכול לפתור את הבעיה.

כשיצרתי קשר עם 012 לא ממש עזרו לי,עשינו בדיקה ב-CMD רשמנו את הפקודה PING עם הכתובת של השרת וקיבתי PING של 12 ואמרו שהכל תקין,ולמרות זאת אמרתי להם שבזמן המשחק זה רואים שמשהו לא תקין ואני מקבל פינגים שבכלל לא הגיוניים לשרת בישראל,הם אמרו לי שאולי יש עומס על השרת(בכל השרתים בכל הארצות זה עובד לי ככה גרוע)וזה לא הסבר מספק כי כל השחקנים האחרים על השרת משחקים בפינגים סבירים ולא מושפעים מה"עומס"

תגידו לי מה אתם חושבים ותודה מראש

פורסם

העברתי לפורום הנכון...

מציע לך לערוך את הכותרת לאחת עניינית יותר.

פורסם
  • מחבר

היא גיא,המחשב שלי מחובר ישירות למודם בכבל,בלי נתב,אז האפשרות הזאת לא תקפה,אני רוצה לצמצם את האפשרויות שיכולות לגרום לבעיה,כרגע הדבר שנראה לי הכי הגיוני שזאת התשתית של הוט שהיא פחות טובה,אבל אין לי ידע מקצועי לקבוע זאת ופינגים של 500+ בשרת ישראלי זה ממש מוזר אפילו אם התשתית לא הכי טובה,אני מאמין שיש עוד אנשים שמחוברים להוט ולא מקבלים כאלה פינגים הזויים,אפילו באוסטרליה אתה אמור לקבל פינג של פחות מ500 אז בארץ?

הרצתי את הפקודה שנתת לי ו הTIME נע בין 8 ל-42 MS בצורה ממש לא סדירה ורנדומלית

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

לגבי עמוס על המעבד אני יכול להגיד לך שבזמן המשחק יש 100% שימוש במעבד לפי ה-CPU METER של ווינדוס.

והפינגים שמקבלים בCMD הם תמיד נמוכים יותר מהפינגים בזמן המשחק אני לא יודע למה זה ככה אבל אני יודע שזה אמור להיות ככה(לפחות נראה לי) הבעיה שלי היא שמשהו לא יציב ובזמן המשחק זה בלתי אפשרי לשחק ככה וזה נראה גם ברמה של לא תקין ולא רק מעצבן.אני אריץ את הפקודה בCMD ואכנס למשחק נראה מה זה יראה

פורסם
  • מחבר

היא גיא,תודה על הזמן שאתה מקדיש לעזור לי.

לא את האמת לא ידעתי זאת,עשיתי מה שאמרתי לי להריץ את הפקודה בCMD ולבדוק מה קורה בזמן המשחק,אז גם שם היו קפיצות הפינג היה פעם 12 ופעם 90 והייתה גם שורה אחת של request timed out.אני לא יודע מה זה אומר רק שזה נראה לא יציב ולא תקין,התקשרתי עוד פעם ל012 סמייל והם אמרו לי שהיחידה ש"מתמחה" בזה תחזור אליי,אותה יחידה של גאונים שהציע שאני פשוט אעשה חבילת גיימרס בזמן שאני מחובר ללא חייגן,מה שאומר שזה בכלל לא משחק תפקיד בחיבור כזה ודי עשו צחוק,עשיתי גם צילום מסך של הCMD אם זה יעזור לך אבל יש שם פחות או יותר מה שתארתי לך פינגים שונים מאוד ושורה אחת של חוסר תקשורת

פורסם
  • מחבר

הי

זהו ש012 אמרו לי שבמהירות של 12 מגה גולשים בלי חייגן כי זה גורם לניתוקים ובעיות,מה אתה חושב שכדאי לי לעשות?

להוריד את המהירות זה אומר להתחייב לעוד שנה כי זה כאילו חבילה חדשה ואת זה אני לא בטוח שאני רוצה,יש עוד משהו אחד שחשבתי עליו,יכול להיות שהבגלל שהתקנתי את BFBC2 על ווינדוס XP 32 ביט ועברתי לווידוס 7 64 ביט ולא התקנתי אותו מחדש,פתחתי אותו דרך בכונן הקשיח פשוט,יכול להיות שזה גורם לבעיות??

פורסם
  • מחבר

היא

אני הרצתי את הבדיקה הזאת בCMD בזמן המחשק והוא קפץ הרבה פעמים לסביבות ה-90 היה גם request timed out אחד.012 זה כמו לדבר עם נעל,הם כל הזמן חוזרים על זה שהכל אצלהם תקין והבעיה מהמשחק והם לא נותנים תמיכה למשחקי מחשב(יימך שמם).אני חייב לציין שכשעשיתי את בדיקת הפינג לא בזמן משחק הוא היה נמוך יותר ובלי קפיצות

אוקיי עשיתי את הבדיקה שוב

לא בזמן משחק:

ping: minimum=6 maximum=84 avarage=11

packets sent=384 recieved=381 lost=3

בזמן משחק:

ping: minimum=7 maximum=164 avarage=17

packets: sent=1066 recieved=1065 lost-1

תשמע אם לא היה חבל לי על הקנס המגוחך ש012 רוצים(משהו כמו 600 שקל+קנס של הוט 250 שקל) הייתי מתנתק ואומר להם להתראות

אבל בינתיים עד נובמבר זה מה שיש,ואין לי באמת אינדיקציה לגבי האינטרנט יכול להיות שהבעיה היא רק עם המשחק הזה למרות שקפיצות כאלה של פינגים זה נראה כמו בעיה של אינטרנט ואני גם זוכר שכשהייתי בחמש מגה בבזק חווית המשחק הייתה טובה יותר

פורסם

אם זה קורה רק בזמן משחק יש מצב שזה הדרייבר של הכרטיס רשת שלא תקין. וגורם לחניקת המעבד, מה שלא אמור להיות...

פורסם
  • מחבר

אז בדיקה טובה יכולה להיות לשחק בsingle player ולראות את אחוז צריכת המעבד כדי לאבחן אם זה רק בזמן שימוש בכרטיס רשת?

הורדתי דרייבר חדש של כרטיס הרשת.זה לא שינה הרבה זה כרטיס רשת של realtek דגם 8168c

בזמן ששיחקתי בסינגל פלייר המחשב לא הגיע ל100 אחוז ניצול ושיחקתי על הגדרות גרפיות הרבה יותר גבוהות מאשר במולטיפלייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים