עבור לתוכן

מה ההספק שצריך כרטיס המסך hd5770 של ספיר?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

פורסם

1. ספק "380W" זה לא אומר כלום - ואם היית קורא הודעה או שתיים במדור הזה לפני שאתה שואל היית יודע. חשוב לפרט דגם ויצרן, או הספקים לפי מסילות (אמור להופיע על המדבקה שעל הספק).

2. "שינוי משמעותי" יהיה, אבל תלוי במה אתה משחק. משחקים ישנים יותר שעובדים על הגדרות גבוהות על ה9600GT מן הסתם ייראו אותו הדבר בדיוק גם על כרטיס חזק יותר. מצד שני, משחקים ש"גמגמו" או שנאלצת להתפשר בהם על הגדרות בינוניות ומטה, כנראה יעבדו טוב יותר בהגדרות גבוהות יותר.

3. המחיר לא משתלם. כחדש (וללא בעיות אחריות) ניתן למצוא את הכרטיס הזה בפחות מ600 שקל, מה גם שבמחיר 450 ניתן לקנות HD6670 שקרוב אליו למדי בביצועים.

פורסם

תבדוק איזה ספק יש לך. אם זה 380W אמיתי אז אתה בסדר. אני מחזיק איי 5 2500 ו ATI 5850 על ספק 380W אמיתי של אנטק והמחשב עובד סוס בלי שום בעיה. למעשה אפילו נשארו לי כמה עשרות וואטים כי הצריכה הכללית היא משהו כמו 310W כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים