עבור לתוכן

פנום 2 965 מרעיש בטרוף.

Featured Replies

פורסם

טוב לשמוע ממישהוא עם ניסיון מעשי באותה חומרה כמו שלי!

אם אתה אוברקלוקר חובב אני בכלל לא יודע מה זה :silly: קניתי מאווררים למארז כדי לעשות OC לכרטיס מסך ואני מםפד לגעת בזה בגלל חוסר ניסיון. מעבד זה מסובך עוד יותר ואני לא מבין בביוס משהוא. גם לא כל כך צריך OC כרגע למעבד אולי לכרטיס מסך זה נחוץ (משחקים כבדים יש לי).

בקיצור שיהיה לי זמן אני ישקיע כבראה ב-2 Mugen ואז יעשה OC . אני צריך ללמוד קודם איך עושים OC. כנראה קודם אני יעשה לכרטיס מסך שלי. אבל לפי מה שאני מבין מימך ה- Mugen הזה מחזיק גם OC משמעותי ונשאר שקט? זה בסדר אם אני אתריד אותך בשאלות שאני יעשה OC בעתיד הלא כל כך רחוק?

נ.ב: למה אמרתה ספק? הייתה אומר תחנת כוח ;) סחתיין.

טוב תראה , אני גם כן פעם הייתי כמוך , בכלל לא ידעתי מה זה אוברקלוק , אבל כשבאה הרצון אז ישבתי בפורומים השונים , כמובן הכי הרבה פה באתר והתייעצתי עם המומחים , קראתי מדריכים ולאט לאט התחלתי להתקדם וללמוד , כמובן שיש עוד מה ללמוד , אבל לפחות משהו בנושא הזה אני יודע :) . וחוץ מזה , עם המערכת מחשב שיש לי , בינינו , אני לא צריך שום אוברקלור למעבד ולא לכ.מסך וכנראה לא אצתרך גם עוד שנה-שנתיים לפחות אבל אני בכל זאת עשיתי את זה ולמדתי קצת את התחום כמו שאמרתי בגלל שאני פשוט רציתי , רציתי להרחיב את הידע שלי. עכשיו , אני לא יודע איזו מערכת יש לך (חוץ מהמעבד הזהה לשלי) ובכל מערכת שונה צריך לדעת איך לעשות אוברקלוק בגלל שזה מאוד תלוי בחומרה ממנה מורבת המערכת. אז גם אתה , אם יבוא לך הרצון תוכל לאט לאט להתחיל ללמוד איך ומה עושים ודרך אגב , אין שום ביעה שתתריד בשאלות , בשביל זה קיים האתר הזה כדי לעזור לאנשים בתחום המחשבים ואני וגם אנשים שיותר מומחים באתר ממני תמיד ישתדלו לענות על השאלות ולהתחלק בידע שלנו עם האחרים ולתת הצעות הכי מתאימות.

עכשיו לגבי ה-Mugen II , אכן כן , הוא טוב מאוד לאוברקלוק עד רציני , מחיר לא יקר כל כך ומאוד שקט למרות שגם ה-Ninja 3 מאותו היצרן לא רע בכלל ואפשר לבדוק גם אותו.

לגבי אוברקלוק לכ. המסך שלך , תראה , גם ככה כבר חרגנו פה מנושא הקירור לנושא האוברקלוק , אז אני מציע לך פשוט לפתוח נושא חדש בתחום האוברקלוק שבאתר ולשאול את כל השאלות שם כדי שהמומחים בעניין יעזרו לך כמה שיותר במשימה כולל אותי וגם אני מציע לך לעיין במדריכים שיש בסטיקי האוברקלוק על האוברקלוקים השונים , יש שם מידע שימושי שיכול לחסוך ממך מלשאול שאלות מיותרות , אוקיי :):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

פורסם

OC למעבד פשוט יותר, מצריך הבנה רק של כמה עקרונות קטנים (העלאת תדר ובדיקת יציבות, לא יציב? מעלים מתח תוך כדי ניטור טמפ')

הסיכון כמעט אפסי, ואין שום דרך לבדוק אם מעבד התקלקל כתוצאה מ-OC.

פורסם
  • מחבר

הכל סבבה לגבי העלאת תדרים אבל המתח לא ברור לי. איך אני יודע מתי וכמה מתח לעלות?

פורסם

מתי שהמערכת לא יציבה..ושום פרמטר ששינת לא עוזר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים