עבור לתוכן

שדרוג מעבד לQ9450\9550

Featured Replies

פורסם

תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ

או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

פורסם

מה השימושים שלך במערכת, ומה התקציב שעומד לרשותך?

האם אתה יכול לשדרג רק את המעבד במערכת הקיימת שלך או שבכל מקרה מדובר על קניית פלטפורמה (מעבד, לוח-אם וזכרון) חדשה?

באופן כללי, עדיף ברוב המקרים שבהם המערכת הנוכחית לא מספקת להחליף פלטפורמה לגמרי, אך זה תלוי במספר משתנים שלגבי חלקם שאלתי.

פורסם
  • מחבר

גיימינג נטו.

כן רק את המעבד

כרגע אני עם HD5850 4GB וE8400 שלא מספק בכלל

פורסם

בתור התחלה אני ממליץ לך לבצע OC למעבד.

אני באופן אישי לא חושב שיש טעם לשדרג למעבד מרובע ליבה מאותה ארכיטקטורה. OC יכול לעזור לך ל"סחוט" עוד קצת חייב שימוש מהמערכת ולאחר מכן כשגם הוא לא יספיק תשדרג.

גם אם אתה משדרג עכשיו, עדיף לך כבר להחליף פלטפורמה.

פורסם
  • מחבר

OC לא טוב לי

יש לי מארז CM "גנרי" ומאווררים שלא מי יודע עושים את העבודה

אז קריר המחשב שלי לא :(

פורסם

איזה משחקים? האם אלה משחקים שדורשים ריבוי ליבות? מה הרזולוציה

E8400 מעבד מצויין למשחקים, אני נוטה להאמין שמקור האיטיות שלך לא נמצא בו, בעיקר מהסיבה שרוב המשחקים עדיין לא מנצלים היטב יותר משתי ליבות. ה-sweet-spot היא עדיין 3 ליבות (ובהפרש קטן לעומת שתי ליבות).

בדוק אפשרויות אחרות לגיימינג איטי - כרטיס מסך (מה הרזולוציה? מהן הגדרות המשחק?), מערכת עמוסה מדי וכו'

פורסם
  • מחבר

BFBC 2 למשל אני לא ידע יש לי פינג 200 שאני שם הגדרות הכי גבוהות ומבחינת FPS הכל יציב ושחיק

שאני מוריד לLOW זה יורד ל80 פינג

Eמשחקי הTOTAL WAR החדשים EMPIRE\SHOGUN2 לא מצליח להריץ כמו שצריך ומשום מה אפילו על LOW הם עבדו חרא(אין לי שמץ למה)

יש עוד מלא מצבים שאני מרגיש שהמעבד לא מספק אבל זה מה שכרגע עולה לי

איטיוט מוזרה אחרי הרבה זמן הפעלה נגיד FF4 שהוא ממש קל פתאום זז ממש לאט ובקושי עולה

רזולוציה 1680X1050 וזה לא הכ"מ כי הוא מותק של כרטיס(נמצא אצלי שבוע + -)

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

זה לא נשמע המעבד, בכל מקרה מארז CM הוא לא גנרי, קנה קירור למעבד+מארז, למרות שאפשר להגיע אצלו יפה גם בסטוק ותעיף את המעבד הזה הוא קלוקר מעולה.

תנסה לעדכן דרייברים, לראות אם משהו תוכן לך את המעבד. ואין קשר בין פינג למעבד (פינג זה הזמן שלוקח לך לקבל תשובה לבקשה מסויימת שנשלחה ברשת). בכל מקרה פרמוט יכול גם לפתור בעיות.

פורסם
  • מחבר

זה לא נשמע המעבד, בכל מקרה מארז CM הוא לא גנרי, קנה קירור למעבד+מארז, למרות שאפשר להגיע אצלו יפה גם בסטוק ותעיף את המעבד הזה הוא קלוקר מעולה.

תנסה לעדכן דרייברים, לראות אם משהו תוכן לך את המעבד. ואין קשר בין פינג למעבד (פינג זה הזמן שלוקח לך לקבל תשובה לבקשה מסויימת שנשלחה ברשת). בכל מקרה פרמוט יכול גם לפתור בעיות.

הוא גנרי ועוד איך

זה שדבוק לו שם של חברה זה לא אומר כלום

והשדרוג שאתה אומר ממש לא כדאי עדיף כבר מחשב חדש לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים