פורסם 2011 ביוני 1014 שנים שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים צריך לחבר את שניהם.מצורף רק מתאם אחד כי מניחים שבספק מתאים יהיה לפחות חיבור אחד כזה.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מהההה איך זה יכול להיות שקיבלת רק חיבור אחד, אפילו בכרטיסים ישנים יותר הכרטיסים באו עם 2 חיבורים, משהו שהם לא בסדר הייתי אומר. בקשר לכרטיס כן תחבר את שניהם, עם לא הכרטיס לא יעבוד לך.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים זה לא אפילו. כרטיסים ישנים יותר הניחו שימוש בספקים ישנים יותר, שאז היה יותר סיכוי שלא יהיה לך חיבור כזה בספק. מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מה שאמור להגיע עם הכרטיס המדובר.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מהההה איך זה יכול להיות שקיבלת רק חיבור אחד, אפילו בכרטיסים ישנים יותר הכרטיסים באו עם 2 חיבורים, משהו שהם לא בסדר הייתי אומר. בקשר לכרטיס כן תחבר את שניהם, עם לא הכרטיס לא יעבוד לך. ספק כוח שלא כולל אפילו חיבור 6 פין אחד ממילה לא מיועד לעבוד עם כרטיס מסך מעבר למינימאלי, בטח שלא לכרטיס כזה, ככה שחיבור חשמל 1 זה הגיוני לגמרי ואפילו בו לרוב אין שימוש..
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים אני מאוד מקווה שלא יהיו לך את הבעיות שהיו לי עם בדיוק אותו כרטיס , מקווה בשבילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.