פורסם 2011 ביוני 1014 שנים שלום! אני מתלבט לגבי ההגאים G27 וG25 וראיתי שההבדלים במחיר לא כלכך גדולים. אז רציתי לדעת אם יש הבדלים טכניים? וגם אם אתם מכירים משהו אחר שגם יש לו פורס פידבק וידית הילוכים וקלאץ' ושההגה מסתובב ב-900 מעלות אז אני פתוח להצעות!.תודה מראש, ארד גונן.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים בארץ זה השניים היחידים. אם אתה מזמין או קונה בחו"ל יש לFANATEC מספר דגמים שעונים על הצרכים שלך.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מחבר איך אני יכול להשיג את ההגהים של FANATEC אם הם לא שולחים לארץ? ואין שומקום בארץ שמוכרים הגאים של FANATEC?
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים בגלל זה אמרת או קונה בחו"ל משמע נמצא בחו"ל או מישהו שאתה מכיר שיכול לקנות לך. מעבר לזה בעבר שמעתי שיש אתרים שאתה משכיר מהם כתובת של מחסנים שלהם שלשם ישלח המוצר ואז הם שולחים לך את זה. תנסה לחפש או לשאול לגבי משהו כזה
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים רק אם מישהו מוכן להביא לך לארץ, במשלוח דואר זה יעלה המון.לי אין נסיון עם ההגאים המדוברים בכל אופן, רק עם הG25. ההבדל העיקרי בינו לבין ה27 הוא של27 יש נוריות סל"ד וידית ההילוכים היא לא משולבת כמו ב25, כלומר גם סיקוונסיאלי וגם H שיפטר, אלא רק H שיפטר, ושיפרו את המנגנון ככה שהתנועה שלה הרבה יותר ריאליסטית וטובה. אם אתה לא קונה יד שניה, קנה את ה27. אם אתה מזמין מחו"ל את ההגאים שדובר עליהם, אין לי דעה אני באמת לא מוכר איתם.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מחבר אתם יודעים אם בגרמניה (מינכן) או באוסטריה או בפראג או בבודפשט יש אפשרות לקנות הגאים של FANATEC או להביא את ה- G27?
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים http://www.fanatec.de/תלחץ על BUY PRODUCT תראה את כל המדינות שהם מתעסקים איתן.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים תתחדש! כל משחק מירוצים שנוטה לריאליזם יפעל איתו טוב, DIRT, GRID, הNFS האחרון היה אחלה.. ויש את הסימולטורים הכבדים כמו LFS או BTCC משהו. כמובן, תשחק מהקוקפיט ולא מבחוץ
פורסם 2011 ביולי 114 שנים למעוניינים יש לי G27 למכירה,שעשיתי יבוא מחו"לבמצב חדש, (מוכר אותו בגלל חוסר זמן לשחק).דורש עליו 1800 ש"חתאמינו לי לייבא מחו"ל יעלה לכם הרבה יותר, ואין להשיג בארץ.איציק**********
פורסם 2011 ביולי 114 שנים למעוניינים יש לי G27 למכירה,שעשיתי יבוא מחו"לבמצב חדש, (מוכר אותו בגלל חוסר זמן לשחק).דורש עליו 1800 ש"חתאמינו לי לייבא מחו"ל יעלה לכם הרבה יותר, ואין להשיג בארץ.איציק**********אסור לפרסם תגובות למטרת מסחר. בשביל זה יש את הTradeZone.http://hwzone.co.il/tradezone
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.