עבור לתוכן

האם 5850 מסוגל להחזיק משחקים על 1920x1080?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע יש לי 5850 ומסך 19 אינץ'. הייתי רוצה לשדרג למסך 23 אינץ' עם רזולוציה של 1920 על 1080. אני חושש כי אני לא אוכל לשחק יותר על ההגדרות הגבוהות ביותר כמו שאני עושה כרגע. האם החשש מבוסס או ש 5850 יחזיק מעמד?

תודה לעונים.

פורסם

יחזיק לך ברוב המשחקים אם לא בכולם.

תיהנה

פורסם

הכרטיס מספיק חזק, במשחקים הכבדים ביותר/אלו שלא בנויים כמו שצריך תצטרך אולי פה ושם לוותר על פילטרים.

אני גם ממליץ לך לשדרג את המסך, מסך 19" קטן מאוד ומגביל את חווית המשחק בעיקר עם כרטיס שכזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבן נגולה מעל ליבי :xyxthumbs:

פורסם

בנוסף הכרטיס אוברקלוקר מדהים, לסגור איתו ביצועים של 5870 בלי יותר מידיי מאמץ... חבל לא לעשות OC לכרטיס כזה :)

פורסם
  • מחבר

בנוסף הכרטיס אוברקלוקר מדהים, לסגור איתו ביצועים של 5870 בלי יותר מידיי מאמץ... חבל לא לעשות OC לכרטיס כזה :)

זו בהחלט אפשרות אבל הבנתי שלא בכל הכרטיסים 5850 ניתן לעשות OC מספיק גדול כדי להגיע ל-5870. בכל מקרה, מקריאת ביקורות (במיוחד את הביקורת הבאה http://www.guru3d.com/article/his-radeon-5850-icooler-v-turbo-review/1

הגעתי למסקנה שברוב המשחקים הכרטיס יתפקד בסדר אבל אני אצטרך לוותר על ביצועים טובים במשחקים באמת כבדים כמו METRO, STALKER, CRYSIS (כנראה 2 THE WITCHER) וכו'. קצת מדאיג, אני מתקשה לקבל החלטה. :-\

פורסם

תשמע , אתה לא צריך לשבור את הראש , קודם כל תקנה את המסך שאתה מעוניין בו ותשאיר את ה-5850 , תתקין את המשחקים שאתה מעוניין בהם , אחד מהם או כמה , ותראה איך זה מסתדר לך עם כרטיס המסך שלך , אם תצתרך להוריד מהביצועים של המשחק\ים וזה יהיה זניח בשבילך אז מה טוב , תישאר אם הכ.מסך שלך , ואם הורדת הביצועים במשחקים תיהיה בלתי סבילה בשבילך ודווקא את הביצועים האלו יהיה מאוד חסר לך לחוויה המושלמת אז תחסוך ל\תקנה כרטיס כמו לדוגמא 6850\6870 שזה כבר בהחלט אמור להספיק למשחקים הכבדים.

הכל פשוט , הכל עניין של בדיקה , לדעתי אתה לא חייב לרוץ וישר לקנות כ.מסך חדש עם המסך , אתה יכול קודם לעשות בדיקה עם הכרטיס הנוכחי שלך ולראות אם הוא מספיק טוב למסך החדש שיהיה לך.

פורסם
  • מחבר

הכל פשוט , הכל עניין של בדיקה , לדעתי אתה לא חייב לרוץ וישר לקנות כ.מסך חדש עם המסך , אתה יכול קודם לעשות בדיקה עם הכרטיס הנוכחי שלך ולראות אם הוא מספיק טוב למסך החדש שיהיה לך.

אתה צודק לגמרי, רק שקניית כרטיס מסך חדש כרגע לא בא בחשבון וזה מקור ההתלבטות :)

פורסם

אני עדיין מסתדר עם 9800GTX ברזולוציה של 1080 או 1200 על 1920.

אין לך ממש לחשוש.

יש המון מרחב תימרון לגרום למשחקים לרוץ טוב לפני שאתה צריך לוותר על איכות של ממש.

וגם אז יש לך דברים פחות חשובים שאפשר לוותר עליהם במקרה הצורך.

ובמקרה שלך כמעט לא תאלץ לעשות ויתורים.

בטח לא ויתורים גדולים.

ובכל מקרה אם משווים את איכות של מסך רזולוציה נמוכה מול רזולוציה גבוהה עם הגדרות טיפה יותר נמוכות הרזולוציה הגדולה מנצחת במבחן האיכות.

וגם... תמיד אפשר להוריד רזולוציה.

יש עוד רזולוציות ביחס 16:9 שאפשר לבחור במשחקים.

פורסם
  • מחבר

וגם... תמיד אפשר להוריד רזולוציה.

יש עוד רזולוציות ביחס 16:9 שאפשר לבחור במשחקים.

זו נקודה שקצת לא ברורה לי. תמיד ידעתי ששימוש במסך שלא ברזולוציה הטבעית שלו גורם לפגיעה חמורה בתמונה. מצד שני, לעולם לא בדקתי את זה מעשית...עד כמה ובאיזה צורה יש פגיעה?

פורסם

במשחקי תלת מימד אין שום בעיה עם זה.

זה מציק ובולט רק בטקסטים קטנים ומלוטשים.

פורסם
  • מחבר

במשחקי תלת מימד אין שום בעיה עם זה.

זה מציק ובולט רק בטקסטים קטנים ומלוטשים.

אה, אז פשוט מעולה! אין לי בכלל בעיה להוריד רזולוציה כדי לשפר ביצועים בהגדרות גבוהות (אני בכלל רגיל ל-19"). חדשות טובות, תודה רבה לכל העוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים