עבור לתוכן

המלצה לזוג רמקולים לווליום נמוך

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו.

לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית,

לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות.

דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי):

לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב)

אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם

אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.

פורסם

באזור מחירים הזה יש את הלוגיטק Z323, לא יודע אם הם טובים בווליום נמוך. אף רמקול לא טוב בווליום נמוך אבל יש כאלה גרועים במיוחד :lol:

פורסם

מצטרף לשאלה - אני צריך בדיוק אותו דבר, בדגש על שיחות ועידה ודיאלוגים בסרטים.

פורסם

זה לא שיש לכם כל כך הרבה אפשרויות במחיר הזה, זה או הZ323 או להמר על סט כלשהו של מיקרולאב שיכול להיות הרבה יותר גרוע ואולי גם יותר טוב אבל אני אישית כבר הייתי קונה Z323 וזהו. ניתן להשיג אותם ב255 שקל בKSP. אם אתם לא מאזינים רציניים ביותר שהתנסו כבר ברמקולים טובים אני חושב שתהיו מבסוטים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אף רמקול לא טוב בווליום נמוך אבל יש כאלה גרועים במיוחד :lol:

וואו, ממש אופטימי. אתה אומר את זה מתוך נסיון, או או בתור ניחוש/הערכה?

אני לא אודיופיל. אני לא מחפש את האיכות או דיוק או מה שזה לא יהיה שאודיופילים מחפשים ואני לא מסוגל לשמוע.

אין לי שום שימוש במערכת עוצמתית - זה רק לווליום נמוך.

אם אתה לא יודע בבירור שהZ323 יותר טובים לדרישות הספציפיות מאשר סט של מיקרולאב שעולה פחות, למה להמליץ עליו? בשביל הימור אני מעדיף להשקיע פחות, ונראה לי הגיוני שדווקא סט עם הספק נמוך יהיה ממוטב לשמיעה בעוצמה נמוכה יותר.

ובכיוון ההפוך, אם אתה יודע על משהו בטווח מחירים גבוה יותר שבוודאות יתאים לדרישות, אשמח לשמוע.

פורסם

וואו, ממש אופטימי. אתה אומר את זה מתוך נסיון, או או בתור ניחוש/הערכה?

אני לא אודיופיל. אני לא מחפש את האיכות או דיוק או מה שזה לא יהיה שאודיופילים מחפשים ואני לא מסוגל לשמוע.

אין לי שום שימוש במערכת עוצמתית - זה רק לווליום נמוך.

אם אתה לא יודע בבירור שהZ323 יותר טובים לדרישות הספציפיות מאשר סט של מיקרולאב שעולה פחות, למה להמליץ עליו? בשביל הימור אני מעדיף להשקיע פחות, ונראה לי הגיוני שדווקא סט עם הספק נמוך יהיה ממוטב לשמיעה בעוצמה נמוכה יותר.

ובכיוון ההפוך, אם אתה יודע על משהו בטווח מחירים גבוה יותר שבוודאות יתאים לדרישות, אשמח לשמוע.

מניסיון עם כל מערכת ששמעתי אי פעם. לא ניתן לייצר ויברציות טובות באוויר בווליום נמוך כמו בווליום סביר.

אם אתה מעונין לקנות בכסף שלך משהו שאף אחד לא קנה ולהתקע עם זה לכמה שנים כנראה, בבקשה :P

סט עם הספק נמוך לא "ממוטב" לשמיעה בווליום נמוך, הוא פשוט יועמס יחסית ליכולת שלו יותר מסט אחר ובגלל זה המגבר והרמקול יפגעו באיכות אם כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים