עבור לתוכן

חיבור קתודה לרמקול

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי 3 קקתודות ואני רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם ישירות לרמקול ולסאב במקום החיישן קול ..

כי כשאני מפעיל שיר אז יש דיליי של 2-5 שניות ואני רוצה שישר הנורה תידלק ,

יש לי שני חוטים שיוצאים מהקתודה לאן אני אמור לחבר אותן...

אם זה אפשרי בכלל ?

תודה לעוזרים.

פורסם

הקתודה שלך מגיעה אם מעגל הפעלה ?

אם לא, אתה צרך כמה מאות V כדיי להדליק אותה. יתכן שתוכל לחבר שנאי מעלה מתח ליציאה של המגבר (במקום הרמקול), נגד מתאים להגבלת זרם (שהקתודה לא תישרף - חובה) והקתודה עצמה

אם כן, יתכן שניתן לשלוט במעגל אם שינוי המתח בכניסה. לא כל המעגלים תומכים בזה וניתן להרוס ככה את המעגל והקתודה

פורסם
  • מחבר

הקתודה שלך מגיעה אם מעגל הפעלה ?

אם לא, אתה צרך כמה מאות V כדיי להדליק אותה. יתכן שתוכל לחבר שנאי מעלה מתח ליציאה של המגבר (במקום הרמקול), נגד מתאים להגבלת זרם (שהקתודה לא תישרף - חובה) והקתודה עצמה

אם כן, יתכן שניתן לשלוט במעגל אם שינוי המתח בכניסה. לא כל המעגלים תומכים בזה וניתן להרוס ככה את המעגל והקתודה

חחחחחח אחי אתה יכול לדבר יותר מובן ..... תקשיב יש לי קתודה , יש לי מפסק + חיישן קול מובנה בתוך קוספה לבנה שלשם אני מחבר את הקתודה ומשם יש חיבור לספק ניראלי על הקופסה הזאת אתה מדבר ...

פורסם

בחיבור מולקס של המחשב יש 5 ו 12 V DC

הקתודה (המנורה עצמה) עובדת אל כמה מאות V AC, וכדיי להדליק אותה צריך פולס של כמה אלפיי V

אם יש לך קופסה שמתחברת לספק ולקתודה, זה המעגל הפעלה (ממיר / אינוורטר) שממיר את המתח ממתח נמוך DC למתח גבוה AC

אם הממיר שלך מכיל מיקרופון, ניתן לחבר כניסת קול אליו. (הכי פשוט זה להצמיד רמקול למיקרופון, אבל ניתן גם לתת פתרון "אלקטרוני")

פורסם
  • מחבר

בחיבור מולקס של המחשב יש 5 ו 12 V DC

הקתודה (המנורה עצמה) עובדת אל כמה מאות V AC, וכדיי להדליק אותה צריך פולס של כמה אלפיי V

אם יש לך קופסה שמתחברת לספק ולקתודה, זה המעגל הפעלה (ממיר / אינוורטר) שממיר את המתח ממתח נמוך DC למתח גבוה AC

אם הממיר שלך מכיל מיקרופון, ניתן לחבר כניסת קול אליו. (הכי פשוט זה להצמיד רמקול למיקרופון, אבל ניתן גם לתת פתרון "אלקטרוני")

איזה פתרון אפשר לתת תסביר את הפתרון ה"אלקטרוני" ... , ואני לא רוצה להצמיד את הקופסה לרמקול , יש לי שני קופסאות ושני קתודות ..

אני רוצה אחת שתעבוד כאשר הבאס עובד והשניה אני רוצה כאשר הרמקולים רגילים יעבדות ...

פורסם

אתה יכול לצלם את מה שיש בתוך הקופסה ?

הצמדה לרמקול - אתה יכול לחבר למחשב אוזניות קטנות (ביחד אם הרמקולים) - אחת אם הרמקול הרגיל ואחת אם הסאב ולהצמיד לקופסה. פתרון עקום לגמרי אבל לא מחייב כמעט התעסקות אם המעגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים