עבור לתוכן

מדוע יש הבדל באריזות של ניידים - שחור מלא או קרטון פשוט חום?

Featured Replies

פורסם

יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ?

שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה.

תודה.

פורסם

1. לא אומר כלום

2. צריך סוג כלשהו של יציאת וידאו, לא משנה איזו (תלוי גם בצד השני כן..),כל נייד מתאים, כל כרטיס מסך מתאים ועושים את זה בהגדרות של הוינדוס

פורסם
  • מחבר

אז מה ההגיון לעשות 2 קווי יצור לארגזים שונים?

פורסם

שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים בכל מסך.

תודה.

שוקו - אתה בטוח ?

:xyxthumbs:

פורסם

חח

התכוונתי 2 דברים שונים, אחד בכל מסך

פורסם
  • מחבר

ברור...בכל מסך דבר שונה זו הכוונה....אבל הקטע עם הארגזים מטריד אותי כי נראה הגיוני שהם מגיעים ממפעלים שונים אולי בקרת האיכות שונה (שחור נראה יותר אלגנטי והקרטון נראה ממש זול..פעם אמרו שאריזה בקרטון רגיל יכולה להיות זיוף..נראה לי יותר בקטע של מדרג של מפעלים אבל... בגלל זה הספקות)

פורסם

גם לי יש שאלה לECCO -

אתה מתישהו תפסיק לחפור? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים