פורסם 2011 ביוני 814 שנים שלום,יש למישהו נסיון עם הנ"ל?אני שוקל לעשות מערך של שלושה U2410 של DELL עם 6950HD. (יש לי את הכרטיס ומסך אחד)האם החוויה שווה את ההשקעה? האם המסגרות של המסכים מפריעה לחוויה?תודה
פורסם 2011 ביוני 914 שנים מה המחיר של המסכים?איזה מעבד יש לך?אני מניח שעם HD6950 אחד תצטרך להתפשר טיפה על הגדרות אבל אני בטוח שזה יהיה שווה את זה..המסגרות מן הסתם קצת מפריעות, אבל כל עוד הן לא עבות במיוחד אתה תתרגל בסופו של דבר..יש לך מתאם מתאים? עד כמה שידוע לי עם HD6950 ומתאם מDP לDVI נוצרת איזה בעיה של הבהוב במסךאו משהו בסגנון (זכור לי משהו כזה..) אבל עד כמה שידוע לי תוכל לפתור את זה אם תשתמש במתאם לVGA
פורסם 2011 ביוני 914 שנים מחבר מה המחיר של המסכים?איזה מעבד יש לך?אני מניח שעם HD6950 אחד תצטרך להתפשר טיפה על הגדרות אבל אני בטוח שזה יהיה שווה את זה..המסגרות מן הסתם קצת מפריעות, אבל כל עוד הן לא עבות במיוחד אתה תתרגל בסופו של דבר..יש לך מתאם מתאים? עד כמה שידוע לי עם HD6950 ומתאם מDP לDVI נוצרת איזה בעיה של הבהוב במסךאו משהו בסגנון (זכור לי משהו כזה..) אבל עד כמה שידוע לי תוכל לפתור את זה אם תשתמש במתאם לVGAהמעבד שלי: AMD phenom II 955 @3.2GHZמחיר המסך הוא 2100-2200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.