פורסם 2011 ביוני 814 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#newאין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה.בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות.תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן,סתיו.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים ליד כל משתמש יש אייקונים קטנים - אחד בצורת בועה עם כיתוב "מסר אישי"אנחנו כאן בפורומים עוזרים לכל מי שבאמת רוצה עזרה ובזמנינו הפנוי. מילה טובה בהחלט מגיעה לפורום שפות תכנות שאכן לעזור בבעיותמסויימות דורשות השקעה וקריאה של קטעי קוד מסורבלים וקשים להבנה.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים מחבר שאני נכנס להודעות פרטיות הוא אומר לי שאין לי גישה לשלוח הודעות. קיצר תמסרו לו איך שהוא שאמרתי תודה =)
פורסם 2011 ביוני 814 שנים אי אפשר לרשום הודעות פרטיות אם יש לך פחות מ5 הודעות בפורוםאם הגבת בדיון ששאלת, הוא יראהשניצל, קבל נשיקה ממני :-*
פורסם 2011 ביוני 814 שנים מחבר חחחח אני שמח שסוף סוף מצאתי קהילה של יותר מ10 אנשים שהיא לא FXP. כולם פה מעל 19 20 או שאני היחידי
פורסם 2011 ביוני 814 שנים הלו הלו, תתרחק ממנו! זה לא כשר!זה תלוי, אם אתה שותה את השוקו לפני שאתה אוכל את השניצל, אז זה תקין.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים חחחח אני שמח שסוף סוף מצאתי קהילה של יותר מ10 אנשים שהיא לא FXP. כולם פה מעל 19 20 או שאני היחידייש כאן המון מעל גיל 21, אבל בהחלט ישנם גם בני עשרה (אני לא מאמין שהשתמשתי בביטוי הזה) אבל חלקם לא נראים ככה.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים המנהלים בפורום זה עוברים קורס של חצי שנה לזיהוי טרולים (ו- FXP material) כבר במעמד ההרשמה.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים רק שתדעו שלחברה שלי אני קורה שניצל כשם חיבה (אולי גם בזכותו). כי היא שטוחה, דופקים אותה ושמים עליה ביצים? :lol: *הכל בצחוק ואני מצטער אם נפגעת.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים כי היא שטוחה, דופקים אותה ושמים עליה ביצים? :lol: *הכל בצחוק ואני מצטער אם נפגעת. I seriously lol'd.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים כי היא שטוחה, דופקים אותה ושמים עליה ביצים? :lol: *הכל בצחוק ואני מצטער אם נפגעת.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים המנהלים בפורום זה עוברים קורס של חצי שנה לזיהוי טרולים (ו- FXP material) כבר במעמד ההרשמה. אין לך מושג :'( כי היא שטוחה, דופקים אותה ושמים עליה ביצים? :lol: אני לא נושם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.