עבור לתוכן

גם לכם נמאס מעבודות "שחורות"?

Featured Replies

פורסם

אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'...

אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה...

מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות...

שעות: 8 - 16/17

עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה.

עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיסית נסבלת.

עבודה שנותנים לך משימה מוגדרת כלשהיא, ולא יושבים לך כל היום על הראש.

שכר: 3500 - 4500

גם אתם נתקלים בבעיה דומה? אני שם לב, שבזמן האחרון כל השוק עכשיו מוצף במשרות של תמיכה טכנית/שירות לקוחות.

או שזה רק אני?

עריכה: כן, אני יודע שמהפוסט הזה לא תגיע הישועה. אפשר לקרוא לזה "פריקת עצבים". אשמח להחליף איתכם חוויות.

• תגובות 104
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי צבא/לפני צבא?

אני כרגע מסיים י"ב ואני נמצא במצב שלך.. עבדתי החופש שעבר במקום שנקרא "פעלתון" שזאת חברה שמפעילה מתקנים מתנפחים.

העבודה לא קלה, המון שעות (יכול להיות גם 24 שעות ברצף) אבל השכר נחמד (אז קיבלתי 23 לשעה, עכשיו 25)

בסה"כ מה שעושים שם זה מגיעים למקום של האירוע, מקימים את המתקנים ובזמן האירוע שומרים על המתקן, שבתכלס זה הכי נוראי כי מה יותר גרוע מלשמור על מתקן מתנפח מפני ילדים קטנים צועקים ומקפצים

בסיום האירוע מקפלים ונוסעים.

יצא שעבדתי במצטבר משהו כמו 3 שבועות (אולי פחות) ועשיתי יותר מ4000 שקל.

עכשיו התפתחתי עם התחביב(צילום) וזה כבר עבודה הרבה יותר שפויה, עם הרבה (הרבה) יותר כסף :hat:

פורסם

לך למלצר. העבודה שחורה, אבל לפחות עושים כסף.

פורסם

אני עבדתי באבטחה כמה שנים גם לא בשכר גבוה מכיון שאני רובאי 02

עכשיו אני מחפש עבודה בתחום אחר הכל נע בין 21-25 שח

חשבתי שרק באבטחה מרויחים שכר זעום

איך אדם יכול לחיות ממשכורת כזו?

שיעלו את השכר מינימום ויפסיקו לעשוק את האנשים

פורסם

במרבית העבודות בישראל מרוויחים שכר עלוב ומקבלים יחס של עובד תאילנדי. הפטנט להתקדם לאנשהו (וגם אז אין הבטחות, הביטחון התעסוקתי בישראל הלך לאיבוד ממזמן) הוא רכישת השכלה גבוהה ו/או פרוטקציות וקשרים.

פורסם

אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'...

אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה...

מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות...

שעות: 8 - 16/17

עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה.

עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיסית נסבלת.

עבודה שנותנים לך משימה מוגדרת כלשהיא, ולא יושבים לך כל היום על הראש.

שכר: 3500 - 4500

גם אתם נתקלים בבעיה דומה? אני שם לב, שבזמן האחרון כל השוק עכשיו מוצף במשרות של תמיכה טכנית/שירות לקוחות.

או שזה רק אני?

עריכה: כן, אני יודע שמהפוסט הזה לא תגיע הישועה. אפשר לקרוא לזה "פריקת עצבים". אשמח להחליף איתכם חוויות.

יש לך מקצוע/תואר?

פורסם

כל כך איתך, בדיוק היה עוד בחור שפירסם משהו דומה לא מזמן.

גם אני כרגע ממתין כנראה בעז"ה לעתודה ובנתיים לא מוצא משהו בכלל גם בגלל שלא רוצים לתקופה קצרה כזאת.

פורסם
  • מחבר

יש לך מקצוע/תואר?

לא, אבל אני לא חושב שזו דרישה גבוהה ציפיית שכר של 3800 - 4500 ש"ח.

כנראה שזו תהיה הסיבה העיקרית שלי ללכת וללמוד למקצוע כלשהו. אני ראיתי, שמי שלא למד או לא עשה עם עצמו משהו "נתקע" בעבודות האלה עד גיל 30 ולאחריו. עם שינוי מזערי ביותר בשכר...

לא שתואר/דיפלומה או כל תעודה אחרת יכולה להבטיח משהו אבל זה עדיף מכלום.

פורסם

שיעלו את השכר מינימום ויפסיקו לעשוק את האנשים

שכר המינימום האמיתי הוא 0 - אבטלה. העלאת שכר המינימום גורמת ליותר לא לעבוד בכלל.

פורסם

אם תטחן שעות+ תעבוד בשבתות וחגים כמוני

אפילו תרויח יותר מזה 3800-4500

פורסם

להבטיח לא, אבל יכול לפתוח בפניך הרבה אפשרויות תעסוקה חדשות. בינתיים אני יכול לייעץ לך לעבוד במשרה נוספת. תצטרך לעשות תיאום מס + תיאום ביטוח לאומי, אבל זה לא בעיה. אני אסביר לך איך עושים.

פורסם

זה רק גורם לי להעריך את זה שבגיל 18, ללא 12 שנות לימוד (יצאתי מביה"ס) ושום השכלה גבוהה אני עובד במשרה מלאה שמכניסה פי 2 מהמשכורת שרשומות פה :D

לאלו שעוד צעירים בתיכון.. לכו לתכנת בבית כל היום כמו גיקים טובים, זה משתלם :xyxthumbs:

פורסם

בשביל להרוויח משכורת סבירה צריך מקצוע.

פורסם

זה רק גורם לי להעריך את זה שבגיל 18, ללא 12 שנות לימוד (יצאתי מביה"ס) ושום השכלה גבוהה אני עובד במשרה מלאה שמכניסה פי 2 מהמשכורת שרשומות פה :D

לאלו שעוד צעירים בתיכון.. לכו לתכנת בבית כל היום כמו גיקים טובים, זה משתלם :xyxthumbs:

באיזה עבודה שתף אותנו

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים