עבור לתוכן

מחפש מארז שקט, לא מוברץ, אלגנטי + ספק כח שקט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש ספק כח ומארז שקטים.

מפרט:

Intel Core i5 2500k

לוח Z68 כלשהו (ATX)

זיכרון 4GB GSkill

כרטיס מסך Radeon HD5850

4 הארד-דיסקים

מכיוון שיהיו הרבה כוננים קשיחים, חייב שיהיה למארז מערכת בידוד כלשהו לכלוב של הכוננים כדי שהוא לא יווברץ.

דרישות נוספות מהמארז שיהיה מאורר היטב, שיהיה מרווח מספיק (אני לא מבקש Full Tower ענקי) ושיהיה אלגנטי.

בקשר לספק, אני מניח שאצטרך 450W. אז ליתר ביטחון נלך לכיוון ה 500W שיהיה מרווח שידרוג.

ראיתי את הסיסוניק הבא:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=11572

האם הוא שקט ואיכותי?

יש לי כרגע Enermax MODU425+ והוא מעולה מבחינת השקט. עד כמה הסיסניק רועש יותר אם בכלל?

יש אופציות נוספות?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

תסלחו ל על השעתיים שנותרו עד 24.. יום קצר היום.. יוצא המעבודה מוקדם :smile1:

פורסם

המארז שלדעתי עונה די טוב על הדרישות שלך הוא ה-p183 שהוא מאוד שקט (בעיקר אם מחליפים מאווררים) ומאוד איכותי ויש אני חושב שישה מקומות לכוננים קשיחים. ה-seasonic שהצעת הוא שקט, אבל לא ברמה של ה-modu82+ שהוא מהשקטים שניתן למצוא שהם לא בתקן gold ואז זה מאוד מעלה את המחיר.

אם המארז הזה יקר מידי, או לא לטעמך הייתי שוקל גם את ה-nzxt h2 שהוא גם די סולידי.

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שאפשר להישאר עם המודו 425w עם מפרט כזה?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ. די דחוף לי למצוא מארז וספק כי החלקים כבר מוכנים.

אני מזכיר; מארז סביב ה 400 ש"ח.

חובה שיהיה לו מנגנון שיכוך כוננים קשיחים טוב, כי זו הבעיה היחידה שלי (מאוררים שקטים כבר יש לי).

מקום ל 3 מאוררים ושלא יהיה צפוף יחסית (סונטה וסולו זה צפוף, אני מחפש משהו קצת יותר גדול).

שקט 8/10 ברמת השיכוך ל HDD - מאוררי סטוק לא חשוב.

פורסם

הייתי ממליץ על הCM690II basic,יש לך 6 מקומות לHDD ובסה"כ הוא די שקט (שים לב-הוא שקט אבל לא משקיט).

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע cm690 והוא ממש לא שקט. בדקתי בגוגל וגם הדגם החדש מווברץ כמו מטורף בכלוב של הכוננים.

פורסם

למפרט כשלך, אף מארז ב~400 ש"ח לא יהיה שקט ברמה של 8/10. אפילו 7/10 זה גבולי.

אישית לא הייתי חוסך כאן והולך על ה-P182 (הדגם הקודם) שראיתי אותו נמכר בסביבות ה~630 ש"ח.

מארז זו השקעה לטווח ארוך וחשוב במיוחד לחובבי שקט.

ל-SOLO יש את מנגנון שיכוך הרעידות מהטובים שראיתי אבל הוא קטן מדי ובעל יכולות קירור גבוליות.

ב~400 ש"ח אני חושב שה-LANCOOL נותנים את האיזון הטוב ביותר בין גודל, איכות, שקט וקירור אבל יש המון מתחרים בטווח הזה. כולם לא שקטים במיוחד, ודאי לא עם מפרט כזה.

הספק שלך מהאיכותיים והחרישיים שיש ויחזיק בלי בעיה כל עוד לא תעשה OC משמעותי לכרטיס המסך (המעבד יכול לעלות עד ~4.5-4.6GHZ ללא העלאת מתחים לרוב).

פורסם
  • מחבר

למפרט כשלך, אף מארז ב~400 ש"ח לא יהיה שקט ברמה של 8/10. אפילו 7/10 זה גבולי.

אפשר הסבר? אני מתכנן לקנות Noctua D14.. קירור חרישי. מה הבעיה בשאר המפרט?

אני מניח שאוכל להישאר עם Modu82+ אם 425w מספיקים - אם לא, אלך כנראה על S12II של סיסוניק. הבעיה המאורר, לא? אין לי בעיה להחליף אותו.

האם אני צודק? כשאומרים ספק שקט מדברים על רעש שנגרם כתוצאה מהמאורר, נכון?

כלומר "חרישות של ספק" היא תוצאה ישירה של "חרישות של המאורר" או שיש גומרים נוספים, כמו רעשים חשמליים, או מנגנון PWM פנימי שעובד יותר טוב משאר הספקים?

אישית לא הייתי חוסך כאן והולך על ה-P182 (הדגם הקודם) שראיתי אותו נמכר בסביבות ה~630 ש"ח.

מארז זו השקעה לטווח ארוך וחשוב במיוחד לחובבי שקט.

לא הייתי קורא לעצמי חובב שקט, לפחות לא אחד מושבע. אני כרגע עם CM690 הישן עם מאוררי סטוק, מניח ש 6/10 בסקאלה, ואני מסתדר, אשמח למשהו קצת יותר שקט, אבל לא למשהו מעבר.

ל-SOLO יש את מנגנון שיכוך הרעידות מהטובים שראיתי אבל הוא קטן מדי ובעל יכולות קירור גבוליות.

ב~400 ש"ח אני חושב שה-LANCOOL נותנים את האיזון הטוב ביותר בין גודל, איכות, שקט וקירור אבל יש המון מתחרים בטווח הזה. כולם לא שקטים במיוחד, ודאי לא עם מפרט כזה.

בדיוק, הבעיה העיקרית שלי היא מנגנון שיכוך הרעשים, שדפוק בשני הגרסאות של CM690. אני מחפש אחד שפשוט יעשה עבודה טובה (שהכלוב יהיה מחובר בצורה חזקה למארז די שלא ירעד, ושיהיו גומיות לכוננים).

כמו שאמרתי, מאוררי סטוק לא מעניינים אותי - יש תחליף שלטעמי שקט מספיק, AC F12.

הספק שלך מהאיכותיים והחרישיים שיש ויחזיק בלי בעיה כל עוד לא תעשה OC משמעותי לכרטיס המסך (המעבד יכול לעלות עד ~4.5-4.6GHZ ללא העלאת מתחים לרוב).

האם אתה בטוח? ע"פ חישוב יצא לי סביב ה 550w.

תודה רבה על העזרה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים