פורסם 2011 ביוני 614 שנים שלום,יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום.אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד)אשמח להצעותתודה רבהאלון
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר ניסיתי להגדיר רשת אד הוק ונתתי לה הרשאות שיתוף אבל לא הצלחתי למצוא את הרשת בפלאפון(samsung galaxy s). אגב חבר שהיה אמלי ויש לו אייפון מצא את הרשת הצליח להתחבר אבל לא הצליח לגלוש
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר חשבתי שאולי כדאי לציין שהחיבור שלי של הנט סטיק הוא חיבור בחייגן, והWIFI הוא חיבור LAN ואני לא מצליח לעשות BRIDGE בין שניהם
פורסם 2011 ביוני 614 שנים הסלולרי שלך בכלל תומך בחיבור ad-hoc?לא ניתן לגשר חייגן (ממשק "וירטואלי") עם ממש פיסי.
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר bקודה טובה - לא חשבתי בכלל לבדוק את זה...מסתבר שלא(אפשר איכשהוא לסדר את זה...)יש דרך אחרת מומלצת לעשות את זה?תודה רבהאלון
פורסם 2011 ביוני 614 שנים אתה יכול להגדיר את החיבור כ infrastructure, בויסטה זה ידרוש תוכנת צד ג'. אני כבר לא זוכר את השם של התוכנה....לדעתי ניתן לשתף את החייגן עם ICS.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים מחבר שלום יבגני - אפשר אולי לקבל קצת חותר פרטים?אני לא כ"כ מבין בענינים האלה...תודה רבהאלון
פורסם 2011 ביוני 1214 שנים מחבר שלוםהשיטה עם הICS לא עבדה...(גם לאחר שפתחתי את הפלאפון שלי שיזהה רשתות ADHOC)האם ישנן אפשרויות נוספות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.