פורסם 2011 ביוני 514 שנים שלום,אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה:1) ווקסמן F15 מחיר : 6352) צרעה C3 מחיר 8003) צרעה C2 מחיר 585מה דעתכם?תודה
פורסם 2011 ביוני 614 שנים היו לי הרבה כסאותגם כן כמו אלו בתמונה ב 600 שח הכחולים F15 את כולם שברתי בשלב מסויים בעיקר את המשענת של הגב כרגע אני משתמש באותו כסא כבר שנים ולא פגמתי בו בשום צורה גם כן קניתי נדמה לי באופיס דיפו אבל הוא היה אחד מהיותר יקרים כסא עור שחור שעלה בזמנו קצת מעל 1000 שקל אבל העובדות מדברות בעד עצמן ויותר שווה להוסיף עוד 30-40 אחוז כסף על כסא שלא ישבר במקום לקנות אחד ב 600 ואז להצטרך לקנות שוב מה גם שהכסאות עור האלו יותר נוחים מהבדלא יודע בדיוק איזה דגם יש לי הלכתי להסתכל באתר של אופיס דיפו ראיתי דברים דומים אבל לא בדיוק מה שיש לי
פורסם 2011 ביוני 814 שנים אני לא מכיר את הכסאות האלה אבל שים לב שלכסאות לעבודה מול מחשב חייבת להיות מקסימום התאמה אישית. כלומר גם התאמה של משענת הגב בכמה זויות, גם התאמה של גובה ידיות הצד וכו'.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים יש לי בבית 3 כיסאות של צרעה מבד, כבר 4 שנים והם נראים כמו חדש. מיותר לציין שאחד מהם מאוייש על ידי אחי ואחותיבממוצע של 14 שעות ביום. נוח ביותר. מומלץ בחום לשבת על הכיסא לפני שאתה קונה, תבדוק שאתה יכול להתאים אותו בצורה מקסימליתלנוחות שלך.
פורסם 2011 ביוני 914 שנים נחמד מפותח הדיון לרשום שאפשר להשיג את ה F15 במחיר זול ואז להיעלם.חג שמח!היה שבוע שעבר מבצע באופיס דיפו של 25% הנחה לחברי מועדון על כסאות של וקסמן מה שהביא את הכסא למחיר שפותח הדיון ציין (יכול להיות שהמבצע עדיין בתוקף).אני קניתי שני F15 במבצע ובגלל טעות בחשבון יצא לי קצת יותר זול.
פורסם 2011 ביוני 1114 שנים מצטרף לשאלה אני מתלבט בין 2 כסאות כרגע,האינדיגו או ה F15 של וקסמן יש מבצע ללא מעמ באופיס דיפו על מחלקת הריהוטכך שהאינדיגו יוצא 560וF15 730 עכשיו השאלה מה עדיף והאם ה F15 שווה את ההבדל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.