פורסם 2011 ביוני 314 שנים יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
פורסם 2011 ביוני 314 שנים אני רציתי פעם לקנות מקינטה אבל אחרי הרבה קריאה באינטרנט הבנתי שהמוצר באופן כללי בלי התייחסות לדגם או חברה ספציפי סובל מנזילות מים בין שני החלקים וזה קורה על ההתחלה או שזה מתפתח לאחר כמות מסויימת של שימושים.אז בסוף ירדתי מהמוצר
פורסם 2011 ביוני 314 שנים הCX25 הזה נראה כמו איזה רובוט.. אני מתשמש במקינטה פשוטה.. עושה את העבודה כמו שצריך. שום נזילות שום כלום. הבעיה היחידה זה שאתה צריך למזוג את הקפה לכוס בעצמך כשהוא מוכן..
פורסם 2011 ביוני 414 שנים יש לי מקינטה של ביאלטי והיא בסדר גמור. אני משתמש יחסית מעט בגלל עצלנות, אבל מתי שכן, היא עושה את העבודה טוב. נזילות קורות כאשר לא סוגרים את המקינטה חזק מספיק פשוט.אני מעריך שכל מקינה מנירוסטה (לעומת אלומיניום, ממנו עשויות הזולות יותר) תשרוד יפה ולא "תראה רע" לאחר מספר שימושים.בבית לרוב אין לי סבלנות להשתמש במקינטה בגלל שאני לא רוצה לשתות אספרסו (או "מוקה", כמו שצריך לקרוא לקפה שמופק ממקינטה) אלא "כוס קפה" ע"ב מים וצריך לחמם מים בנפרד להכנת הקפה במקינטה (אני עצלן מדי).
פורסם 2011 ביוני 414 שנים מחבר אני מחפש אחת איכותית אני מאבטח טיולים ומרבה לשתות קפה, יש את מקינטת הדגל של Bialetti אבל אני לא יודע אם היא שווה את הכסף...
פורסם 2011 ביוני 514 שנים המוקה של ביאלטי סבבה לחלוטין. כמובן שאם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל ויכול להביא אחת בגרושים זה עדיף על פני ה200-300 שקל שרוצים כאן. המחיר ממה שראיתי תלוי בגודל ו"אפשרויות נוספות" כגון הקצפה. הנזילות כמו שאמרו כאן קורות בד"כ בגלל שלא סגרת מספיק חזק או שנתת לקפה להגיע לאטם בטעות. אגב, אני ממליץ לחמם את המים _לפני_ ההכנה של המוקה (כלומר להרתיח מים, למזוג אותם למיכל הקטן של המוקה, לשים קפה מלמעלה, לסגור, ולשים על האש). הקפה יוצא בלי טעם שרוף לחלוטין. והיא גם לא צריכה "להראות טוב". מוקה עם פז"ם תעשה את הקפה הכי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.