פורסם 2011 ביוני 314 שנים בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמוnominal torquerated currentועודמישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל...מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KWתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביוני 314 שנים יורשה לי לשאול למה לעזאזל אתה צריך מנוע של 30KW? כתוב שם שב-400V הוא צורך 55 אמפר - אלא אם יש לך תחנת כוח בבית, אין לך שום דרך להפעיל אותו. מעבר לזה, הוא בטח עולה הרבה. ממש הרבה. הרבה הרבה.
פורסם 2011 ביוני 314 שנים מה גם שאם אתה לא מכיר מונחים די בסיסים קשה לי להאמין שתצליח להסתדר עם מנוע כזה..
פורסם 2011 ביוני 414 שנים מחבר חחח לא אני לא קונה את המנוע הזה או משהו כזה אני פשוט משתמש במנוע הזה בפרויקט שלילא פיזית רק רשמתי שבחרתי במנוע הזה לצורך הפעלת המדחס שעובד בפרויקטוהמנחה ביקש שאני יפרט על מה שרשום בקטלוג לצורך "ניפוח הפרויקט" עוד קצתאז אם מישהו יכול אני יודה לו מאוד
פורסם 2011 ביוני 414 שנים יש בפקולטה להנדסת מכונות קורס שלם שעוסק במערכות תלת-פאזיות ומנועי זרם חילופין. אל תצפה להסבר על רגל אחת.
פורסם 2011 ביוני 414 שנים מחבר חח איזה קורסאני עושה עכשיו פרויקט בשביל לקבל דיפלומה מסכנהכבר מת לסיים עם הלימודים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.