עבור לתוכן

בורדרלנדס גוטי -קוד לא עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי יוזר ישראלי שבו סיימתי את המשחק בורדרלנדס מהדורת משחק השנה שאיתה מגיע רידים קוד שפותח את כל הארבע הרחבות.

הקוד תיאורטית אמור לעבוד מאז שיש חנות ישראלית אך הוא לא עובד.

המשחק היה חדש ואין סיכוי שנעשה שימוש בקוד כמו כן 2K גירבוקס לא ממש עוזרים לי שמה בתמיכה ואומרים שמבחינתם הכל אמור לעבוד בגרסת המשחק שיש לי בחנות הישראלית.

האם הבעיה היא שלא העלו את התוכן הנ"ל לחנות הישראלית והיא לא תומכת?אם זה המצב עם מי לדבר ואל מי לפנות?

אני מרגיש שסתם בזבזתי כסף על המשחק כאילו חצי ממה שקניתי לא קיים זה יוצר עוגמת נפש לא קטנה.

פורסם

DLC זה לפי אזורים

אתה בטח מדבר על הPS3 -להשיג את הDLC אתה צריך לפתוח יוזר מתאים לאזור המשחק

משחקים מישראל אין עדין חוץ מהPSN ושם יש מאט מאוד תוכן כרגע

פורסם
  • מחבר

הסיבה שקניתי את המשחק לפלייסטיישן 3 היא בגלל שיש שם את כל ההרחבות.

סיימתי את כולו ברמה הקשה עם חבר וכבר כמה חודשים מחכים שיהיה את ההרחבות בחנות הישראלית.

נשמע לי לא הגיוני שבזבזתי ממיטב כספי ואף לא טרח לציין את זה,אי אפשר לפנות לחנות בישראל באיזה מספר טלפון למפעילים שלה לתאר להם את המצב ולבקש פתרון?

פורסם

אבל לא בזיבזתה כסף -קניתה אירופי או אמריקאי נכון (את הדיסק )

צור משתמש חדש לאזור הזה ותוכל להוריד משם

פורסם
  • מחבר

בארץ אני אקנה אמריקאי?

והוא לא אמריקאי ..

מקסימום אירופאי זה לא משנה את העובדה שאין משחקים במיוחד לישראל ישראל מבוססת על האירופאי או שאני טועה?

שורה תחתונה אם אני פותח יוזר זה לא עוזר לי כי השמירות שלי נמצאות ביוזר הישראלי אני לא אסיים את המשחק בפעם השלישית רק בשביל לפתוח את ההרחבות-אני רוצה לשחק עם הדמויות ברמה והנשקים שהגעתי אליהם..

משהו פה נראה לי לא הגיוני ,אם 2K מבחינתם הכל בסדר וקניתי את המשחק בארץ למי אני פונה?או למי שקניתי ממנו את המשחק או לחנות בישראל שאמורה לספק את התוכן,אני שואל אם יש מוקד פניות לחנות בישראל?

פורסם

תבין הPSN בארץ לא מסונכרן עם הPSN האירופי

נגיד לצורך הדיון שהמשחק שלך אירופי -חשבון PSN אירופי יפתור לך את הבעיה

בעניין שמירות בPS3 יש דרך להעביר שמירות ככה שזה לא בעיה

זה הכל

פורסם
  • מחבר

קרירין,אני מצטער אך אני מאותגר PS3.

אם תוכל הייתי שמח אם תסביר לי כיצד אני מעביר את כל שמירות הבורדרלנדס מהיוזר הישראלי ליוזר אירופאי חדש שאני אבחר כי אם זה יתאפשר ושם יעבוד הקוד זה אומר שפתרת לי בעיה שמספר חודשים אני מנסה להתמודד איתה ואני אהיה אסיר תודה.

פורסם

אני אף פעם לא עשיתי את זה בעצמי אבל אני בטוח שחיפוש קטן בגוגל (באנגלית) יתן לך את התשובה המבוקשת

פורסם
  • מחבר

כמו שחשדתי.

בלתי אפשרי כבר בדקתי בעבר ובדקתי שוב היום.

לא ניתן להעביר שמירות בין יוזרים בכלל בשום דרך שהיא שהם יעבדו.

עכשיו אפשר בבקשה פתרון?כמו מספר או מקום לפנות אליו לגבי החנות והתוכן שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים