פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים המגבר הוא: Audio analogue Puccini remoteלקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים אני אישית אהבתי את הצליל של סיסטם אודיו יותר מאשר טריאנגל. אבל על טעם וריח אין מה להתווכח... אפשר לומר תתחדש?
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר כנראה שכן...........החזרתי לו אותם, ואני ידבר איתו מחר וכנראה שאני יקנה אותם.הסטנדים כבר נשארו אצלי.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים על איזה דגם של הטריאנגל מדובר ? בגל אופן אני בטוח שתהנה ועשית את הבחירה המתאימה (אני יודע שאתה נגרר עם העניין כבר הרבה זמן) אגב, מה החור בכיס ?
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים מחבר הדגם הוא: Titusואני נגרר עם זה הרבה זנן בגלל "החור בכיס"שאגב נובע מכך שאנחנו מסמיימים בנייה של בית כרגע ואנחנו עוברים דירה עוד חודש, כך שהיה לנו לקנות דברים בהרבה כסף, מה שצימצם את התקציב למערכת.אבל בסוף קניתי את המגבר וכנראה את הרמקולים האלה ואם יהיה צורך נשדרגם כשיהיה תקציב לכך.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים תתחדש, באמת מערכת איכותית, מחלקים איכותיים.אל תשכח לכתוב עליה יותר בפרטים אחרי כמה שעות טובות של הרצה שהרמקולים "יפתחו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.