עבור לתוכן

וינדוס 7 לא עולה על SSD

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה.

כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש..

יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס).

עזרה? >:

פורסם

הייתי מנסה לעשות CHKDSK

פורסם
  • מחבר

הייתי מנסה לעשות CHKDSK

איך בדיוק כשאין לי וינדוס?

ואגב שכחתי לציין שבנסיון שחזור זה בכלל לא מזהה שיש וינדוס כלשהו על המחשב...

פורסם

מנסה לגדיר בביוס שסאטא עובד כמו IDE .

פורסם
  • מחבר

תוכל בבקשה להסביר למה?

ועוד עדכון קטן:

נכנסתי לרגע להתקנה מחדש של וינדוס, ובבחירת מחיצות זה מראה כאילו נעשה 0 שימוש בSSD שלי..

בהארדיסק השני רואים שיש עליו קבצים ולכן יש בו קבצים בשימוש, אבל בSSD זה כאילו דיסק חדש לחלוטין :\

פורסם

איך בדיוק כשאין לי וינדוס?

ב RECOVERY environment או איך שלא קוראים לזה... (F8 לפני שהWIN מנסה לעלות)

http://www.maximumpc.com/article/features/windows_7_feature_focus_recovery_environment

אבל עכשיו לפי מה שאת אומרת אז כרנראה שזה לא יעזור כי אחת הבעיות של SSD זה שחזור המידע ממנו ולפי מה שאת אומרת הכל התאפס שם ואין שום מידע על הכונן

פורסם
  • מחבר

האמת שF8 לא פותח לי כלום..

בכל מקרה, איך זה הגיוני שפשוט כל הכונן נמחק בן ליילה? אתמול המחשב עבד פרפקט...

פורסם

שלום לכם,

אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה.

כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש..

יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס).

אתמול הייתה הפסקת חשמל של 2 שניות אבל המחשב לא קרס בגלל שמחובר אליו UPS....

עזרה? >:

וירוס?

יש דבר אחד שחשוב שתדע לגבי SSD: בדומה לדיסק און קיי, גם SSD מכיל Flash Memory. לכן בדומה לדיסק און קיי, אם נפסקת אספקת החשמל ל-SSD באמצע תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו יכול ללכת לטמיון (לעיתים זה יכול לגרום לכך שהכונן עצמו יהיה בלתי שמיש).

פורסם
  • מחבר

וירוס?

יש דבר אחד שחשוב שתדע לגבי SSD: בדומה לדיסק און קיי, גם SSD מכיל Flash Memory. לכן בדומה לדיסק און קיי, אם נפסקת אספקת החשמל ל-SSD באמצע תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו יכול ללכת לטמיון (לעיתים זה יכול לגרום לכך שהכונן עצמו יהיה בלתי שמיש).

כן אבל כאמור יש לי UPS עם מייצב מתח.

בליילה אני מכבה את המחשב.

פורסם

כיוון ש-SSD מבוסס על שבב זיכרון, במקום ראשי קריאה כתיבה וצלחות מגנטיות, תקלות שגורמות לכך שהכונן ימחק בין לילה יותר נפוצות בסוג זה של כוננים.

זה אחד הסיבות למה אני לא מעוניין לעבור ל-SSD אלא להמשיך להשתמש עם דיסק קשיח מגנטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים