עבור לתוכן

השוק והטכנולוגיה עוקפים חוקים אבסורדיים

Featured Replies

פורסם

משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/

אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

פורסם

ממש מפתיע, זו הייתה שאלה של זמן, ואני זשוכר שפעם היה דיון על לאסור מכירות באינרטנט כי זה עלול להביא למצב של מכירת סמים ושאר דברים לא חוקיים. אבל באמת בTOR אי-אפשר לעקוב? אני זוכר שפעם בית משפט הוציא צו שיכריח לגלות את המיקום לא, בגלל שפדופילים השתמשמו בזה?! או שהוא בסוף לא התקבל?

פורסם

אני לא חושב שקיימת יכולת מעקב אחרי מי שמתחבר ב-TOR, ולכן אין משמעות להוצאת צו בית משפט לחשיפה של השם שלו, מאחר וחשיפה של השם שלו אינה אפשרית, אפילו אם רוצים בכך...

וישנן דוגמאות נוספות לטכנולוגיה שמשאירה מאחור חוקים מסויימים, כמו הפרשה האחרונה שעוררה הדים בבריטניה לגבי

ה"סופר" צו-מניעה שרייאן גיגס הוציא על הרומן שלו עם משתתפת לשעבר ב"האח הגדול", אימוג'ן תומס (אני מסכים, אימוג'ן זה לא שם)

פורסם

וזה חדש כי? אנשים מחפשים שכירי חרב בקרייגס ליסט כבר שנים...

פורסם

למה בעצם אי אפשר לעקוב בTOR? באופן תיאורטי, זה פשוט מצפין את המידע ושלח אותו דרך כמה שרתים לא? איזה שרת PROXY מתומן לא?

פורסם

כי אי אפשר לעקוב אחרי תעבורה באינטרנט כמו בסרטים, כל התקשורת של TOR מוצפנת בין השרתים, והשרתים עצמם בד"כ נמצאים בData Heavens שונים ברחבי העולם והבעלים שלהם(במקרה ומדובר בשרת עם בעלים, ולא באיזה בוט) לא יעבירו את המידע שעובר בשרת לרשויות. בנוסף המידע יושב בצורה מוצפנת גם על השרת, ובד"כ ביחד עם התוכנה מותקנים מספר מנגנוני TMP שמסירים כל זכר למידע ברגע שהשרת נופל בידיים הלא נכונות.

הדבר היחידי שאפשר לקבל מהספקית שלך זה שאתה מתחבר לשרת ששייך לרשת של TOR(וגם זה בערבון מוגבל), מעבר לזה נאדה.

פורסם

אז שאני אבין- למרות הכתבה אפשר עדיין לעשות זאת?

נ.ב- הסיכון ברכישת סמים מרחוק (במיוחד מחו"ל) היא לא הרגע שאוספים את החבילה מהדואר (ואז קופצים עליך סמויים וכלבים)?

פורסם

כן, זה נשמע אפשרי למדי.

אין לי בדיוק ניסיון בכך, אבל בהנחה ואתה סומך על המוכר (שזה הקטע הבאמת בעייתי כאן), אני לא רואה בעיות מיוחדות שעלולות להתעורר.

כמובן שתמיד יכול להיות שיעלו על החבילה שלך בדואר בבדיקה רנדומלית או ע"י כלב גישוש או משהו, אבל זה סיכון שכנראה עלייך לקחת בכל מקרה.

מצד שני, אתה תמיד יכול פשוט לקפוץ ללוד ולקנות סמים שם, אז למה להסתבך?

פורסם
  • מחבר

החידוש במקרה הזה הוא השימוש בביטקוין כאמצעי תשלום, שהופך גם את התשלום עצמו לאנונימי לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים