עבור לתוכן

ההבדל בין מפרטים למחשב גאמיינג

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חדש לפורום הזה ולכן אני מרבה לקרוא על המפרטים (רק מחשב בלי ציוד סובב) השונים בעיקר למחשבי משחקים

אני רוצה לשאול מה ההבדלים בין מפרט של 5500 ל6000 ל7000 ש"ח ?

האם יש הבדל של שמיים וארץ ביכולת או שרק מדובר בדוקיות זניחות , נניח שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים חדשים שעוד לא יצא כמו skyrim ,rage, nba2k12,pro

אני אשמח לשמוע את דעתכם...

שיהיה אחלה של ערב

פורסם

הכל תלוי בצרכים, דילים העדפות כאלה ואחרות והתקופה בה אתה קונה אפשר לסדר מפלצת ב5K וגם אחת ב7K

פורסם

כעיקרון ככל שעולים, ניתן לכלול רכיבים חזקים יותר ולקבל מערכת עם ביצועים גבוהים יותר, כמובן שככל שעולים יותר, תוספת העלות מניבה פחות תוספת ביצועים. לשם הרעיון, בדרך כלל ההפרש בביצועים בין מערכת ב1800 למערכת ב2500 יהיה גדול יותר מאשר ההפרש בין מערכת ב5000 למערכת ב7000.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "התקופה בה אתה קונה את המחשב"? מהי התקופה האידיאלית?

ובקשר לדילים הבנתי שלרוב חבילות מורכבות הן לא כאלה טובות?

פורסם
מה זאת אומרת "התקופה בה אתה קונה את המחשב"? מהי התקופה האידיאלית?

לרוב קשה לחזות תקופה כזו. זוהי תקופי שבה יש ירידה משמעותית ברכיב או מספר רכיבים או שחומרה חדשה עדיפה.

ובקשר לדילים הבנתי שלרוב חבילות מורכבות הן לא כאלה טובות?

לאו דווקא. יש דילים שהם משתלמים וזה גם בעיקר תלוי באיזו חנות אתה קונה, שכן לרוב בחנויות שנחשבות לטובות יש אחלה באנדלים.

פורסם

בהקשר להוזלת מחירים האם אתם חושבים שמעבד הבולדוזר של AMD שיוצא בסוף החודש יוריד את המחירים של מעבדי אינטל החזקים (i5, i7)?

פורסם

איו טעם לחכות. BULLDOZER נדחה לעוד חודשיים - שלושה, מכיוון ש STEPPING הנוכחי לא מצליח להגיע למהירויות גבוהות מ 2.5GHZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים