עבור לתוכן

מקום לקנות חולצות בזול

Featured Replies

פורסם

שלום רב

לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה.

בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם

מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה.

אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה

תודה

פורסם

אני כבר שנתיים קונה t-shirts רק דרך ebay

יש לך שם מותגים שעשויים באיכות מאוד גבוהה ומבחר בלי סוף - חולצות שבחיים לא יהיו בארץ

אני אישית מאוד אוהב סגנון אורבני חברות כמו ecko, zoo york, DC

טישרטים של חברות כאלא עולות בארץ 180-200 שקל והמבחר מאוד מצומצם

דרך איביי אני קונה ב- 100 עד מקסימום 120 שקל

פורסם

חפש בבוגרשוב.. יש שמה טונות של חנויות טישרטים, לדוגמא BeeGood שיש להם לפעמים 4 במאה.

פורסם

לא כדאי לקנות בארץ.

התפירה זועתית והמידות משונות.

רובן משנות את הצורה אחרי כמה כביסות.

רק מארה"ב.

אתה יכול דרך old navy אם אתה רוצה ממש פשוטים.

פורסם

^ידוע לך אם יש אתרים גם שמוכרים פולואים של הוליסטר AF וכדומה ושולחים לארץ?(לא EBAY!!!)

פורסם

אתה יכול דרך old navy אם אתה רוצה ממש פשוטים.

מחיר המשלוח + מיסוי לא שווים את זה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אנשים חמישים שקל זה בערך המחיר של threadless עם כל החזרות זה יוצא 60 -70. בגלל שהחולצות לא הכי איכותיות אז נגיד אני מוכן להשקיע 80-100 ש"ח לחולצת בד מעבר לזה כבר באמת עדיף לקנות בארץ. חוץ מזה שאני באמת לא רואה סיבה לכך שחולצות בד עולות כל כך יקר..

בעוד שebay נראה מקום מבטיח הבעיה זה המידות זה אלף ואחד מוכרים עם הסברים לא ברורים בנוגע למידות. אני מחפש יותר אתרים עם מבחר רב של חולצות.

סליחה שלא הייתי מדוייק אם זה חנויות בארץ אז חנויות בחיפה, אין לי את האופציה לטיולי קניות ברחבי הארץ

תודה!

פורסם

אני חיפאי ואין פה מה לקנות..יש לך את הגרנד עם החנויות הסטנדרטיות ויש לך את המתחם עודפים בחוצות המפרץ

אולי תמצא בהדר חולצה של אדידס שהיא בעצם זיוף של זיוף

פורסם
  • מחבר

זו הסיבה שמראש אני קונה מחו"ל.. בנוגע לחולצות מכופתרות יש מבחר נהדר בגרנד וגם הן מחזיקות הרבה יותר זמן אבל בכל הנוגע לחולצות בד שהבלאי שלהן מהיר (שנתיים בשביל חולצה אצלי נחשב להרבה מאוד זמן, הן נשחקות הרבה יותר מהר מזה) ולרוב יותר מחולצה אחת או שתיים יפות (ועם תפירה נורמלית) לעונה אני לא מוצא.

תוכל להמליץ לי על מוכרים באיביי שאתה קונה אצלהם באופן קבוע?

פורסם

יש לי שניים ששמורים ב- favorite selleres שקניתי מהם יותר מפעם אחת והייתי מרוצה מהמהירות שליחה ומהתקשורת איתם ושניהם אורזים טוב

זה הראשון (אחלה מבחר של טישרטים):

http://myworld.ebay.com/plact_bros/?_trksid=p4340.l2559

זה השני (יש לו מבחר מאוד גדול של חולצות טומי הילפיגר):

http://myworld.ebay.com/logdog2002/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים