עבור לתוכן

נטבוק חזק בכ-2,500-3,000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל.

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב)

* גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי

* משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? HDMI יהיה נחמד אבל לא קריטי

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

בנוסף, אשמח למסך איכותי. אם אין מחשב כזה בתקציב שנתתי, אשמח לדעת איזה מחשב כן עונה על הדרישות האלה, גם אם הוא חורג מהתקציב.

המון תודה, יואב

פורסם

מחשב בעל 13" יספיק בתור מחשב "חזק" יחסית?

כי אני לא יודע עד כמה אפשר לעבוד בצורה נוחה על מחשבים עם מסך מיניאטורי כזה.

המחשב מגיע עם סוללת 8 תאים שצריכה להספיק למספר השעות שציינת, עם מעבד I3 בסיסי ומסך 13", במשקל של עד כ-2 ק"ג.

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476

ביקורת:

http://www.newsgeek.co.il/asus_us1f_review/

פורסם

13.3 זה ממש לא "מיניאטורי"... לחברה שלי יש מחשב עם מסך כזה והוא ממש סבבה (לשימושים כמו גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים בוורד לא צריך המון שטח...)

פורסם

כנראה לא הבנת את מה שרשמתי :) התכוונתי שבגדלי המסך של הנטבוקים 11"~ לא ניתן לעבוד בצורה נוחה בצרכים ובדרישות שהוא ציין וזאת בנוסף למעבדים המסורסים שמגיעים איתם.

מקווה שעכשיו יותר ברור :smile1:

פורסם
  • מחבר

מה כאן משפיע על המחיר?

אני מוכן להתפשר על פחות שעות סוללה (מינימום 3) בשביל להוריד את המחיר.

מה שבאמת חשוב לי זה מעבד חזק שיתאים לדרישות שציינתי, משקל עד 2 ק"ג, ומסך איכותי.

פורסם

מה עם lenovo edge של 13" או 11"

מעבדים יותר חלשים (אבל אמורים להספיק לדעתי), אבל יתאים מבחינת תקציב משקל וסוללה

פורסם

חזק בתור מעצור לדלת? לא בטוח.

המעבד לדעתי מאד חלש ולא מספיק טוב אפילו לעבודה בסיסית שאתה מתאר עם מעט האפליקציות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים