עבור לתוכן

השוואה בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר.

ללכת על זה?

פורסם

תלוי איזה דגם בדיוק הציעו לך. אם מדובר בGTX560 TI, אזי הכרטיסים שקולים וההצעה החלופית הוגנת. אם מדובר בGTX560 "נטול TI", אזי הוא חלש יותר ומדובר בהצעה שממש לא מיטיבה עמך.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה דגם בדיוק הציעו לך. אם מדובר בGTX560 TI, אזי הכרטיסים שקולים וההצעה החלופית הוגנת. אם מדובר בGTX560 "נטול TI", אזי הוא חלש יותר ומדובר בהצעה שממש לא מיטיבה עמך.

http://tms.co.il/product/9181 זה הכרטיס. אז אני מבין שההצעה טובה.

פורסם

בגדול ה 5870 קצת יותר חזק מ TI560... תלוי ברזולוציה הנבדקת..

פורסם
  • מחבר

בגדול ה 5870 קצת יותר חזק מ TI560... תלוי ברזולוציה הנבדקת..

אני ינסח את זה ככה - מנסים לדפוק אותי?

*לא יודע אם זה חשוב או לא, אבל אני יציין בכול זאת- המחיר הוא 720 שקל...

פורסם

1. אם אתה לא מכוון לOC, הבחירות של הלוח והמעבד לא מבריקות.

2. אם אתה כן מתכנן OC, ותכננת לשים 5870 במערכת הזו, הספק לא בחירה מבריקה.

3. המחיר של ה720 ש"ח לפחות כמו שפורסם פה אז בפורום היה על זוג כרטיסים שהוחזרו מאנשים שרצו לבנות מערך CF והתחרטו. אז או שגילינו למה הכרטיסים האלו עלו מעט מאד כסף, או שהם באמת נקנו ואמרו לך שיש תקלה בכרטיס. לכאורה אם אתה משלם 720 ש"ח ומקבל כרטיס בעלות של 974 ש"ח, זו עסקה טובה. שוב כאמור כREFERENCE ומדובר בכרטיס REFERENCE בדרך כלל ל5870 יש יתרון מסוים.

האם מנסים לדפוק אותך? טרם הוצגה כאן כל עדות לכך.

פורסם
  • מחבר

1. אם אתה לא מכוון לOC, הבחירות של הלוח והמעבד לא מבריקות.

2. אם אתה כן מתכנן OC, ותכננת לשים 5870 במערכת הזו, הספק לא בחירה מבריקה.

3. המחיר של ה720 ש"ח לפחות כמו שפורסם פה אז בפורום היה על זוג כרטיסים שהוחזרו מאנשים שרצו לבנות מערך CF והתחרטו. אז או שגילינו למה הכרטיסים האלו עלו מעט מאד כסף, או שהם באמת נקנו ואמרו לך שיש תקלה בכרטיס. לכאורה אם אתה משלם 720 ש"ח ומקבל כרטיס בעלות של 974 ש"ח, זו עסקה טובה. שוב כאמור כREFERENCE ומדובר בכרטיס REFERENCE בדרך כלל ל5870 יש יתרון מסוים.

האם מנסים לדפוק אותך? טרם הוצגה כאן כל עדות לכך.

אני ילך על מה שהם הציעו לי ותודה על התשובה.

ולגבי מה שרשמת בסעיף 1, לפני שבועיים פתחתי אשכול בפורום -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500667.0

ולא אמרו לי כלום על הלוח והמעבד :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים