עבור לתוכן

זקוק להמלצה למאוורר למעבד

Featured Replies

פורסם

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק.

המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר).

הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של

freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC .

איזה מאוורר טוב הייתם ממליצים לקנות למעבד הזה? בלי שום קשר ל-OC?

פורסם

חיפוש היה עונה לך על השאלה..הKATANA 3 יהיה הבחירה הכי טובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה.. מה דעתך לגבי ה- mugen 2 rev b.5 ? אולי כדאי לי אותו על פני ה- KATANA 3 (שבידיוק גם חסר עכשיו ב- KSP בעיר שלי :P )

פורסם

ה-MUGEN 2 או הYASYA הם קירורים מצויינים ובעלי ביצועים ותג מחיר גבוה יותר..

בחירה שלך..יש הרבה מידע בפורום..תריץ חיפוש..

פורסם

פרסמתי גם נושא על אותו דבר כמו אצלך

יש לי מעבד כמו שלך ודיי אותם נתונים, רק שאצלי זה מגיע למקסימום 66 מעלות ועוצר שמה, לא עולה יותר..

אני מתכון כניראה לקנות את ה KATANA 3.. הייתי לוקח את ה MUGEN אבל אצלי זה לא יכנס למארז, מדדתי מרחקים וזה, וזה לא יכנס.

וגם זה הבדל של איזה 100 שקל או יותר..

פורסם

ילדים...

965, 3.4 לפני OC,

MUGEN REV.B,

32 מעלות IDLE

עולה ל 40 וצ'ופצ'יק בלחץ על OC של אזור 3.8 ככה..

קטנה יושב יותר על אינטל, וגם אז כתחליף סטוק...

אבל מה אני מבין..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תיקנתי מצוין הכול בסוף, קודם פתחתי את המארז ונקיתי אבק הכול מצוחצח שיניתי את המאוורר למעבד ל- KATANA 3, החלפה של משחה טרמית, שיניתי קצת מיקום של מאווררים הוספתי מאוורר רגיל אחד נוסף ככה שתהיה הכנסה של אוויר והוצאה

עכשיו זה מצוין זה 36 מעלות מנוחה וזה לא עבר את ה- 54 מעלות בינתיים ב- 100% אני מרוצה :P

פורסם

קניתי היום את ה KATANA 3 והרכבתי אותו

ויש לי תוצאות כמו שלך =]

36/7 מעלות במנוחה ו57 מקסימום בOCCT... בינתיים נראה מגניב ביותר =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים