עבור לתוכן

מכירים עוד תוכנות חוץ מ-CoreAVC שתומכות ב-CUDA של nVidia ?

Featured Replies

פורסם

אני עם הSPLASH PRO מאז הגרסה הראשונה.

מאז זה עבר פיתוח אינטנסיבי.

היו כמה גרסאות שהיו בהם בעיות והוציאו להם תיקון (בגרסה הבאה שהוזרזה).

רוב הגרסאות עבדו ועובדים מעולה.

זאת לא תוכנה שנותנת לך הרגשה שהיא לא בנויה טוב.

להיפך, יש תחושה של השקעה ואיכות.

אם נפלת על בעיה נסה לשנות משהו ולגרום לזה להסתדר.

זאת באמת תוכנה שחייבים לנסות.

גם בגלל שהיא נהדרת באופן כללי, וגם בגלל הפילטרים משפרי תמונה שחייבים לחוות עם כמה סרטים מתאימים כדי להבין כמה זה מדהים.

פורסם

לא יודע מה יש לכם מהתוכנה הזו, אולי יש לה כלים מתקדמים וכל מיני שיפורים אבל בפועל זה לא באמת משנה הרבה, מי שרוצה עוד צבע שיוסיף מההגדרות של המסך :nixweiss:

ניסיתי אותה לצד ה VLC הישן והטוב, התמונה ניראת יותר טוב אבל הסרטים עשו לי כאב ראש לא משנה כמה שיחקתי עם ההגדרות, ההוספה של הפריימים לא בדיוק שיפרה וגם כיבוי של האפשרות לא שינה במיוחד. בסופו של דבר VLC עשה עבודה טובה יותר על חשבון העומק של הצבע (שמסך טוב יסדר בלי הרבה בעיות וגם לרוב אני רואה סרטים דרך ה PS3 שגם עושה עבודה יותר טובה עם הצבע).

יכול להיות שזה החומרה שלי (E8400 ו HD4670) אבל בכל זאת לא רואה סיבה לעזוב תוכנה שעושה הכל בשביל תוכנה שעושה כמה דברים קטנים יותר טוב :nixweiss:

פורסם

הפיצר של הנגן הזה הוא ההשלמה ל60 פריימים בשנייה, ברגע שאתה מתרגל לזה אתה לא יכול לעזוב.

פורסם
  • מחבר

אני עם הSPLASH PRO מאז הגרסה הראשונה.

מאז זה עבר פיתוח אינטנסיבי.

היו כמה גרסאות שהיו בהם בעיות והוציאו להם תיקון (בגרסה הבאה שהוזרזה).

רוב הגרסאות עבדו ועובדים מעולה.

זאת לא תוכנה שנותנת לך הרגשה שהיא לא בנויה טוב.

להיפך, יש תחושה של השקעה ואיכות.

אם נפלת על בעיה נסה לשנות משהו ולגרום לזה להסתדר.

זאת באמת תוכנה שחייבים לנסות.

גם בגלל שהיא נהדרת באופן כללי, וגם בגלל הפילטרים משפרי תמונה שחייבים לחוות עם כמה סרטים מתאימים כדי להבין כמה זה מדהים.

א' יש לך קשר כלשהו עם החברה? ;)

ב' בעוד שבהרצה רגילה לא היה הבדל משמעותי בינה לבין bsplayer עם coreAVC - כאשר הפעלתי את פילטרים השונים המחשב שלי נחנק :lol: זה רץ בסדר אבל אם הייתי ממשיך הייתי יכול לעשות חביתה על המעבד.

פורסם

א' יש לך קשר כלשהו עם החברה? ;)

בעקבות ההדגמה של הפילטרים, אנשים ציפו לתוכנה הזאת הרבה לפני שהיא יצאה.

מאז שראיתי את שר הטבעות עם הפילטרים אני מעריץ את התוכנה.

וזה אחרי שהייתי מפעיל כל מיני פילטרים והגדרות ופרופילים עם חבילות קודקים מסובכות ומורכבות.

ופתאום באה תוכנה שעושה הכל בשבילי, ויותר טוב מקודם משמעותית.

מה יש לא לאהוב.

בהתחלה היו הרבה דברים חסרים בתוכנה מבחינת תמיכה ויציבות.

אבל בגלל הפילטרים היה שווה לעבוד איתה בכל זאת.

וגל של גרסאות עם שיפורים הביאו את התוכנה לרמת גימור יפה מאוד.

ב' בעוד שבהרצה רגילה לא היה הבדל משמעותי בינה לבין bsplayer עם coreAVC - כאשר הפעלתי את פילטרים השונים המחשב שלי נחנק :lol: זה רץ בסדר אבל אם הייתי ממשיך הייתי יכול לעשות חביתה על המעבד.

אצלי בלי לעשות שימוש בכרטיס גראפי ועם כל הפילטרים דלוקים (ב1080P) זה בסביבות ה10% מעבד, אולי קצת יותר.

כנראה שיש לי מחשב על...

פורסם

אצלי עם כל הפילטרים המעבד על 17%

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אגב, אמורה להיות תמיכה של CUDA בפלאש לא?

למה כאשר אני צופה בסרט ביוטיוב המעבד שלי משתנק? (אם היתה "באמת" תמיכה אז הוא לא היה אמור להתחמם ככה... הרי כאשר אני צופה בסרט ברזולוציה יותר גבוהה עם נגן שתומך בהאצה גרפית זה רץ בסדר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים