עבור לתוכן

האם רק ע"י הוספת כרטיס מסך, אני אוכל להריץ את המשחק:

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא כזה:

Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz

Generic CPU Cooler

GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025

DDR2 800Mhz 2GB Mushkin Value HS

Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan

איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות על מנת שהמפרט הנ"ל יריץ את המשחק COD MODERN WAREFARE, בצורה חלקה, לא בהכרח ברזולוציה הכי גבוהה, אלא פשוט בצורה חלקה ונקייה.

האם בכלל יש כרטיס מסך שעם המפרט הדל הזה, יוכל להריץ את המשחק בלי להתחמם ולהתפוצץ?

פורסם

ספציפית המשחק הזה לא בדיוק כבד (אם אתה מתכוון לראשון... אבל גם השני ברוב המובנים), וגם כרטיס כמו ה8800GT שהיה לי בזמנו הריץ אותו על הגדרות מירביות.

פורסם
  • מחבר

ספציפית התכוונתי לשני. אבל השאלה איזה מפרט היה לך בזמנו? האם המעבד שיש לי מספיק?

פורסם

היה לי המפרט הנוכחי שלי, רק עם 2 GB זיכרון ו GEFORCE 8800 GTS 512 MB וMW 2 רץ אצלי בהגדרות הכי גבוהות 1680X1050 עם FPS גבוה מאוד

פורסם

זה מעבד ישן בטירוף :-X

אני לא זוכר כבר כלום מהמעבדים האלה אבל הוא עלול להוריד כרטיס כמו 8800GT לרמה של 7600GT עם הצוואר בקבוק שלו

אבל סך הכל 8800GT משומש אתה עלול למצוא ב200-300 שקל ואז במילא לא היית קונה משהו ביותר זול ומרוויח ממש.

פורסם

אני לא זוכר כבר כלום מהמעבדים האלה אבל הוא עלול להוריד כרטיס כמו 8800GT לרמה של 7600GT עם הצוואר בקבוק שלו

לטענות שכאלה רצוי להביא סימוכין. COD הוא לא בדיוק משחק כבד על המעבד, והמעבד הזה אינו ישן עד כדי כך. הוא בן גילו של הE8400 שעדיין יש לי, אף שהוא חלש ממנו... הוא לא חלש יותר מדמויי הE5200 למיניהם, שממש לא יעשו צוואר בקבוק ל8800GT ואף יספיקו לרוב המשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים