עבור לתוכן

המסכים של אפל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה.

אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה.

תודה מראש.

פורסם

יש.

תצטרך להיות יותר ספציפי כדי לקבל מידע יותר ספציפי.

וברוך הבא לפורום. :)

פורסם
  • מחבר

אממ תודה על הברכת שלום, למרות שיוצא לי פעם ב לבקר פה :)

להיות יותר ספציפי.. אני לא בטוח שאני יודע להיות יותר ספציפי.

אני היתי באידיגיטל וראיתי את המסכים שמחוברים לאיימקים למינהם שם 24" ו 27" נראה לי, ופשוט נדהמתי מהאיכות.

ההבדל מבחינתי הוא מטורף וזה פשוט חבל להשתמש במסך קצה נמוך, ככה שאני מוכן לשלם הרבה יותר בשביל לקבל את האיכות המדהימה הזו.

(אני מבין שמבחינת חומרת מחשב צריך משהו שיתמוך אך לא בזאת עסקינן)

אני מעוניין במסך 24" שיציע לי את אותה איכות שיש במסכים של אפל, ואני מניח שאפשר לחסוך הרבה כסף אם חוסכים את התפוח מהעסק.

קיוויתי לקבל הכוונה למסכים כאלו.....

פורסם

המסכים שהזכרת משתמשים בפאנלי IPS. יש מסכי IPS אחרים בגדלים האלה - מתוכם הפופוליריים בארצנו הם אלה של DELL, בשל שילוב של זמינות ומחיר לא גבוה יחסית - הU2410 והU2711 בהתאמה.

הבדל מהותי בין המסכים המדוברים של Apple לבין המסכים שהזכרתי של DELL ורוב המסכים בשוק היא שApple משתמשת בציפוי מבריק, לעומת השאר שהם מאט. הציפוי המבריק גורם לצבעים להיראות יותר חיים, ולפעמים זה נותן תחושה שהמסך יותר איכותי. אם אתה שואל האם יש מסכים מבריקים איכותיים אחרים חוץ מאלה של Apple - איני מכיר כאלה.

פורסם

QTTP שכח לציין שציפוי מבריק מחזיר השתקפויות ויש גבול לכמות הפעמים שתרצה להסתכל על עצמך כל יום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למגיבים.

אני מניח שהציפוי המבריק באמת עושה את שלו, בחנות זה דווקא לא נראה כאילו שזה מפריע, אפילו שהחנות מוארת בצורה חזקה.

השאלה באמת איך זה נראה באור יום.

המחיר של הדל נראה לי סביר ביותר. מישהו מכיר חנות בארץ שבה אפשר לראות את המסכים האלו?

ועוד שאלה, 27" זה לא קצת מוגזם למסך מחשב (בהנחה שממילא יש טלוויזיה יותר גדולה מחוברת לצד המסך)

פורסם

אני אישית חושב שזה לא נוח 27" - גדול מידי לטעמי

הציפוי המבריק יכול להיות ממש מציק בתאורה חזקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים