עבור לתוכן

איך אני מרחיב את שולחן העבודה למסך טלוויזיה דרך יציאת HDMI?

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם.

השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם עם האודיו - איך מחברים ומשתמשים בזה?

תודה!

פורסם

אתה פשוט מחבר ועושה Extend, זה לא שונה ממה שיש לך היום. את האודיו אתה יכול לבחור בנפרד האם להעביר לHDMI או ליציאת האודיו הרגילה של המחשב.

פורסם
  • מחבר

אתה גורם לזה להשמע פשוט ;) אבל אין לי מושג איך לבצע את זה.

יש לי דל 5010 שזה מאוד פשוט - לוחצים על F2 שמשמש גם כמקש "מסך" (או זה לפחות מה שמצויר עליו, אין לי מושג איך באמת קוראים לו :kopfpatsch: ) ובוחרים שם Extand -ניסיתי לעשות את זה למסך פלזמה שבסלון עם כבל HDMI אבל זה לא עובד, הכפתור הזה כנראה משמש רק ליציאת ה VGA...?

פורסם

מותקן אצלך Windows 7? תלחץ Win+P ותפעל לפי האפשרויות.

או שלך להגדרות הScreen Resolution (לחיצה על כפתור עכבר ימני על הdesktop) ותשחק עם ההגדרות שם. כל עוד המחשב מזהה מסך נוסף שמחובר, תוכל בצורה זו או אחרת להגדירו.

פורסם
  • מחבר

עובד לי מצוין.

רק שאלה נוספת. איך אני יכול "לחלק" את הסאונד בין המחשב למסך החיצוני?

ז"א, ברגע שעשיתי מה שאמרת באמת הרחבתי את הדקסטופ כפי שרציתי וגם כל הסאונד עבר אל המסך. מה קורה במידה ואני רואה נניח סרטון יוטיוב במסך ואני רוצה שאת הסאונד של זה אני אשמע במחשב, יש דרך לחלק תוכניות בין הסאונדים של המסכים?

פורסם

בהגדרות הWindows אפשר לקבוע דרך איזה התקן ייצא הסאונד, אם כי אני לא סבור שיש דרך להגדיר בנפרד לכל יישום, אלא אם היישום עצמו יודע להגדיר לעצמו (יישומים שיודעים הם למשל נגני מולטימדיה, תוכנות צ'אטים).

בכל מקרה, מועבר לפורום Windows.

פורסם

עניין מעצבן הוא שאתה יכול לרק לקבוע התקן אחד ליציאה בכל זמן (ב-XP זה היה שונה)

פורסם

עניין מעצבן הוא שאתה יכול לרק לקבוע התקן אחד ליציאה בכל זמן (ב-XP זה היה שונה)

על מה אתה מדבר ?

פורסם

נניח שיש לך שני יציאות (אחת כרטיס קול - שניה HDMI) - אתה לא יכול לקבוע שה-SOUND יצא משניהם בו זמנית.

מה שמרגיז - כל פעם שאני רוצה לראות סיירט בסלון אני צריך לשנות את זה.

בעזרת השם אני הולך לנסות את הסקריפט המצוין כאן

http://downloadsquad.switched.com/2010/06/16/windows-7-tip-how-to-change-the-default-audio-device-with-a-hot/

פורסם

ובXP אתה אומר שכן יכולת? לא זכור לי שאפשר היה לבחור שני התקנים בו-זמנית.

פורסם

איך? אני רוצה לבדוק.

פורסם

באותו מחשב שלי היה לי XP שכן יידע להוציא ל-2 היציאות במקביל עכשיו כשיש 7 צריך למתג ביניהם

יכול היות מאוד שזוהי התנהגות לא "רציונאלית" לא עשיתי כלום כדי שזה יעשה את זה זה פשוט עבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים