עבור לתוכן

מבקש עזרה בקידוח פתח למאוורר 80 מ"מ

Featured Replies

פורסם

אני זקוק לעזרה מעשית בקידוח פתח למאוורר 80 מ"מ מאחר ואין לי את הכלים המתאימים.

אם אתם מכירים בית מלאכה באיזור ת"א שיכול לעזור אודה מאד.

פורסם

אני מכיר דרך שקל יחסית לממש בבית אם יש לך ידיים טובות, ולדעתי התוצאה יותר אסתטית מאשר לחתוך פתח עגול:

1. מכינים מקדחה עם 2 מקדחי מתכת, האחד בקוטר לבחירתך (רצוי לא קטן מ6ממ), השני בגודל המתאים לברגים. בנוסף, רצוי להכין מסמר גדול ומשהו לחבוט איתו קלות.

2. מכינים סקיצה ובה מצוייר משושה בגודל המתאים להיות חסום בהיקף המאוורר.

3. לוקחים סרגל ומחלקים כל צלע לX קטעים שווים, כאשר אורכו של כל מקטע צריך להיות כ3 מילימטר יותר מקוטר המקדח שבחרת.

4. מחברים את הנקודות שסימנת בסעיף הקודם אל הנקודות בצלעות האחרות בהתאמה, באופן שיתקבל משהו כזה:

duonghanguyen:tcount2.png

5. מוסיפים סימון במקומות המתאימים לחורי הברגים, מוודאים שהם לא קרובים מדי לצלעות המשושה.

6. יוצרים חורים קטנים בכל מקום בסקיצה בו הישרים נחתכים, לרבות על פני היקף המשושה.

7. מדביקים (זמנית) את הציור על מקום המאוורר המיועד.

8. כאן יש שתי אפשרויות: או שמסמנים בטוש בלתי מחיק שאינו נמרח את מיקומו של כל חור דרך התבנית על המשטח, או שעושים זאת בעזרת קצה המסמר. השיטה השניה תעזור להבטיח שהמקדח אכן יקדח במקום הנכון ולא יחליק בתחילת העבודה.

9. קודחים את החורים שסימנת.

הערות:

1. מומלץ לוודא קודם במקום מוסתר (תחתית המארז, למשל) שצבע המארז לא מתקלף ונושר בקלות.

2. לקדוח יש מהחוץ פנימה, למקרה שישארו גרדים שהסרתם תפגע אסטתית בפני השטח וגם כדי להמנע מקילופי צבע מבחוץ.

3. מה שתארתי אולי נשמע כמו הרבה עבודה, אך אם באפשרותך לפרק את המשטח או לפחות לתת קו קונטרה נוחה, הקידוח לא אמור לקחת יותר מדי זמן.

4. רצוי להתחיל את הקידוח שלא מהמרכז אך גם לא ממש על הקצוות. אם אתה רואה שלא הולך לך אחרי כמה חורים ראשונים, אתה עדיין תוכל לחזור בקלות לתוכנית המקורית של לקחת מקדח כוס ולחתוך חור עגול גדול, בהנחה שאתה יכול לנעוץ מקדח בנקודת האמצע ואין חורים שנחתכים עם היקף המעגל המיועד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

הדופן שאני רוצה לקדוח מתפרקת בקלות (2 ברגים).

למעשה, כבר עלו בי הירהורים לגבי קידוח הרבה חורים במקום הפתח וההצעה שלך נראית לי מאד.

פורסם
  • מחבר

האם יש חנויות מחשבים שנותנות שירותי קידוח חורים למאווררים?

פורסם

אתה יכול לגשת לכל מקום שמתעסק עם ברזל. (לא מוכר ברזל, עובד עם ברזל.)

לא חייב לעשות חור עם כוס, אני עשית חור עם פלזמה (מכשיר מגניב ואפשר לעשות איתו צורות.) במקום שעוסק בגנרטורים בכלל.

פורסם

אני ממליץ לעשות חור בצורת ריבוע אם פינות חתוכות ב 45 מעלות (ניתן לחתוך כזה אם דיסק ולתקן את הפינות אם שיוף), ורשת מאוורר אמיתית או רשת יתושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים