עבור לתוכן

מחפש ממיר מ VGA ל SVIDEO

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA.

הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה

Manhattan PC TV Converter

http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter

מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ?

תודה.

תודה

פורסם
  • מחבר

נתקלתי גם בזה, אבל אז אצתרך להחליף טלוויזיה ;-).

צריך רק Svideo

פורסם
  • מחבר

לא זה LENOVO פשוט אין לו בכלל חריצי הרחבה, רק USB, גם אם היו הייתי מעדיף משהו כמה שיותר כולל ולא רק למחשב נייד.

אם היה שולחני אז הייתי רוכש כ. מסך וסוגר עיניין.

פורסם

צר לי לומר לך שהכבל הזה לא יעבוד לצורך העניין.

הוא אומנם מכיל את החיבורים הנכונים, אך היעוד שלו והשימוש בו הוא מאוד נדיר ולא ברור לי בדיוק למה.

פורסם

למה לא יעבוד? כל מה שצריך זה לשנות הגדרות של קצב ריענון מסך שיתאים לזה של הטלויזיה (60HZ)

פורסם

נתקלתי גם בזה, אבל אז אצתרך להחליף טלוויזיה ;-).

בלי ציניות - יכול להיות שאתה באמת צריך להחליף TV - SVIDEO הוא ישן ומיושן - אתה תקבל במקרה הטוב (כשתצליח בעזרת השם) תצוגה מקרטעת.

ה-TC אצלי בסלון מחוברת עם כבל HDMI באורך 10 מטרים למחשב שמחובר בעמדת העבודה

יש לי סט אלחוטיי של לוג'יטק - שגם לא עלה יקר.

ואני ממש נהנה - כל כך נהנה שאני שוקל להתנתק מהכבלים (הדבר היחידי שמחזיק אותי שם זה שיש ערוצי ילדים והילדים שלי - הגם שקטנים - מתים על זה) - אישית אני מעדיף לשחק איתם אבל הם (במיוחד הגדול) לפעמים יושב על הספא ממוסמר ל-TV.

פורסם

למה לא יעבוד? כל מה שצריך זה לשנות הגדרות של קצב ריענון מסך שיתאים לזה של הטלויזיה (60HZ)

תקרא מה שאנשים כותבים על זה.

זה מזכיר לי מקרים דומים עם כבלים.

אתה תמצא את כל סוגי הכבלים שלא עובדים באינטרנט.

חוץ מבדיקות והתקנים מוזרים מאוד שאנשים בונים, אין להם באמת שימוש והם לא עובדים.

אני יכול לייצר ולמכור כבל שבצד אחד הוא HDMI ובצד השני הוא COMPONENT, אבל בלי תמיכה מאוד ספציפית של הכרטיס שמוציא (וגם אז זה לא תמיד שילוב אפשרי), זה לעולם לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

הכבלים האלו הם אכן סוג של הימור כפי שכבר נכתב.

בלי ציניות - יכול להיות שאתה באמת צריך להחליף TV - SVIDEO הוא ישן ומיושן - אתה תקבל במקרה הטוב (כשתצליח בעזרת השם) תצוגה מקרטעת.

ע"ס מה אתה אומר את זה ?, נכון להיום אני מוציא מכרטיס מסך מהמחשב הנייח ל SVIDEO וזה עובד סבבה, אני מניח שבקופסא הזו יש את אותה ההמרה שיש ע"ג הכרטיס מסך.

נראה נחמד, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים