עבור לתוכן

בעיה עם פתיחת או הגדלת תמונות כאן באתר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי.

כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל!

אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט?? מישהו יודע ממה זה נובע?

אני משתמש במערכת ההפעלה XP הום אדישן ובדפדפן האקספלורר 6 שעליו מתלבש האוונט.

תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

פורסם

יש לך תוכנה שחוסמת POP-UPS (חלונות קופצים)?

אולי פלאג-אין של גוגל (שמשולב בתוכו POP-UP KILLER)?

התמונות האלה נחסמות ע"י תוכנות דומות.

אחת מהן כנראה מותקנת אצלך.

פורסם
  • מחבר

שלום et

אני לא עד כדי כך טירון בעסק!

בוא ונתחיל מזה שאין לי שום פלאג של גוגל וכשאני צריך לחפש משהו שם אני פשוט נכנס לאתר שלהם.

כשבדקתי את הקטע של החלון הזה שמסרב להפתח סגרתי את כל התוכנות של חסימת פרסומות(יש לי יותר מתוכנה אחת מהסוג הזה) ובכל זאת זה לא עזר,, מה שכן אני חושב שיכול להיות שחוסם הפרסומות של הדפדפן מונע את הפתיחה של התמונה אבל גם זה מוזר כי כאשר הוא חוסם משהו הוא מודיע לי עיי' ציפצוף ובקטע של התמונה לא היה ציפצוף,,אני מחפש היכן סוגרים את חוסם הפרסומות של האוונט אבל לא נראה לי שהאפשרות קיימת בדפדפן,,לא מצאתי פתרון ואני באמת מסוקרן איזה חלק חוסם לי את התמונה.

אני בעצמי נוהג לפתור תקלות לחברים ואני די מתמצא אפשר לומר וכאן פתאום הסנדלר הולך יחף חחחחח

מה אתה חושב על זה???????

הרבה תודה לך ואשמח לבדוק עוד אפשרויות אם תיתן לי כיוון.

joko7

פורסם

משתמש יקר, אנא שנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, כי הבעיה היא לא באתר, אלא ב-avant. המשך גלישה נעימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים