עבור לתוכן

חיי בפחד בבית שלי והכל בגלל דתיים עם לייזר

Featured Replies

פורסם

הוא לא הלך לשום מקום בשום מטרה לריב, ולמיטב ידיעתי עדיין מותר לאזרח ישראלי להסתובב חופשי בשטח רחובות ישראל בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

מה אתה בכוונה מנסה להתריס?! זה לא חשוב מה מותר, זה חשוב מה המציאות ומה נבון לעשות. לא צריך להיות עיוור לסיטואציה, ככה אנשים נפגעים.

• תגובות 83
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

5 לייזרים מעאפנים של 5mw+גליל נייר טואלט ריק

תדביק אותם על הגליל, ותכין "תותח לייזר" שיציף להם את כל האיזור שממנו מאירים עליך, ואז נראה מי יתעוור.

פורסם
  • מחבר

אם נהיה לרגע מציאותיים. אין לי כרגע רשיון לנשק, אין לי את הדרישות להשגת רשיון לא את הכסף לאחד כזה.

אינני מתכוון לקנות נשק בצורה לא חוקית. ובשום עבודת אבטחה שעבדתי נתנו לנו את הנשק הבייתה.

איינני מתכוון להכנס לשכונה שחצי ממנה דתיים, בטח שלא להגיע לקצה שלה, היכן שיש בתים על גבי בתים של דתיים.

לא פעם פורצות קטטות באזורים שהרחובות החילוניים נגמרים. לא יודע אם זה עם פרובקציה או בלי.

כרגע הדבר היחידי שאני רואה זה להתארגן כמה אנשים, להשיג כמה שיותר לייזרים חזקים ולחכות שהם ייעלו לגג ויתחילו ליילל (באמת יש למישהו הסבר לתופעה הזאת?) ולהחזיר להם "עין תחת עין"

אגב 5mw לא גורם לנזק, בטח שלא במרחק הזה

פורסם

תראה את הפוסט הראשון שלי ערכתי אותו בקשר ל"הסבר".

פורסם

כל לילה? באופן קבוע? אז מה הבעיה?

תגיע לשכונה הזאת, תסתובב בתוכה ותזהה מבפנים מאיפה הם מפעילים את הלייזרים.

תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.

ואז כל השכנים יצאו עם לפידים ובבוקר ימצאו את הראש שלו תקוע על חנית. אף פעם לא התמודדת עם חרדים, נכון?

פורסם

הוא לא הלך לשום מקום בשום מטרה לריב, ולמיטב ידיעתי עדיין מותר לאזרח ישראלי להסתובב חופשי בשטח רחובות ישראל בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

כן, באמת נשמע שאם הוא ילך לפי העצה שלך הוא יצא מזה בגלל הגנה עצמית..

ורק להזכירך, העצה שלך היתה:

תגיע לשכונה הזאת, תסתובב בתוכה ותזהה מבפנים מאיפה הם מפעילים את הלייזרים.

תתפוס אותם ותפוצץ להם את הפרצוף במכות.

פורסם

אתה לא שופט ולא עו"ד, לא הייתי ממליץ לאנשים ללכת לפי העצות שלך..

נכון שאתה יכול לטעון להגנה עצמית, אבל אני לא הייתי מתפלא אם השופט היה אומר שאתה גרמת למצב הזה כשהלכת לשכונה שלהם במטרה לריב (במיוחד כשהבאת אקדח בלי רישיון..)

אתה צודק לבית משפט אין כוח וזמן להתחיל לשחק במשחקים שתי הצדדים יענשו בסופו של דבר וזה לא ישנה לבית המשפט מי התחיל.

מה אתה בכוונה מנסה להתריס?! זה לא חשוב מה מותר, זה חשוב מה המציאות ומה נבון לעשות. לא צריך להיות עיוור לסיטואציה, ככה אנשים נפגעים.

נכון שיש דברים שצודקים לעשות אבל החוק לא תמיד רואה את זה בעין יפה, כשאדם ישוב במעצר או בבית משפט על דברים כאלו זה חשוב מאוד לדעת מה מותר ומה אסור .

Milford Cubicle אתה רק תסבך אותו עם העצות האלו, נכון שאתה עושה את זה במטרה טובה אבל אתה מגזים בתגובות שלך הדברים לא כל כך פשוטים כמו שאתה חושב .

לפותח הדיון אתה צריך לשכנע את שאר הדיירים בועידת הבית (אם תצליח גם את הדיירים מבניינים ליד שסובלים) הבאה להתקשר למשטרה בשעה אחת במרוכזת ולהתלונן על עניין. כאשר יהיה מספר רב של שיחות על האירוע המשטרה תגיע למקום ויש סיכוי שזה יפסיק את האירוע, תנסו את זה למשך שבוע -שבועיים בכל פעם שהאירוע חוזר על עצמו לאחר כמה פעמים כאלו ימאס לשוטרים או לדתיים ואחד מהם יסים לזה סוף.

למקרה שהעצה הקודמת לא עוזרת שתנסה לצלם אותם עם מצלמה איכותית כדי לנסות לזהות את האיזור בו הם גרים במדויק ושתים לנסות לזהות פרצופים ברגע שיש לך סרטונים של האירוע (הוכחות) תוכל ללכת עם שאר הדיירים לעורך דין ולראות מה ניתן לעשות בנידון. איום במשפט או תביעה יבואו לסיום המטרד.

פורסם

ורק להזכירך, העצה שלך היתה:

אם כל העסק מתפוצץ כשהם באים לעשות עליו לינץ', הכוונה הזאת שלו תישאר אך ורק בתוך הראש שלו.

מבחינת המשטרה הוא הגיע לשם בשביל למצוא את הפרחחים ולדבר עם ההורים שלהם. ואז הם באו וניסו לבצע עליו לינץ'. הוא התגונן.

הכל תקין וחוקי.

אתה צודק לבית משפט אין כוח וזמן להתחיל לשחק במשחקים שתי הצדדים יענשו בסופו של דבר וזה לא ישנה לבית המשפט מי התחיל.

על מה אתה מדבר?

איזה שני צדדים ומה קשור מי "התחיל"? התחיל מה?

אני מסתובב לתומי ברחוב ומישהו מגיע ומנסה לרצוח אותי - רק בגלל שאני מסתובב ברחוב, ושאני לא מאמין באלוהים או אלוהים יודע מה הסיבה החולנית שלהם.

אין פה שני צדדים. יש פה צד של קורבן וצד של פושעים חולי נפש.

איום במשפט או תביעה יבואו לסיום המטרד.

לצערי במדינת ישראל הטענה הזאת כבר מזמן לא נכונה (ואף שגויה לחלוטין בצורה בוטה) בכל הנוגע לערבים ולחרדים.

פורסם
  • מחבר

אנשים אין לי נשק. אני גם לא מתכוון להשיג נשק בצורה לא חוקית ולהתחיל לירות בכל דבר שזז.

אני מספיק שפוי לראות ולהבין שזה יסבך אותי כך או אחרת

גם אם היה לי נשק ואדם היה מוצא את מותו, זה לא משנה אם אני אצא זכאי או לא

יתחיל תהליך ארוך ומתיש שיהרוס לי כל דבר וכל עניין בזמן הקרוב

אכן צריך לדבר בצורה מסודרת עם כולם

פשוט בוועידה האחרונה (שגם אליה הגיעו רק כמה אנשים) השוטר אמר שאין כל כך מה לעשות עם זה חוץ מלוותר

אין לי דרך לצלם פרצופים המרחק די גדול ביננו ויש מרחק ממשי שמצלמה לא תתפוס את הפנים.

לכל היותר נוכל לזהות בניין ואולי גם קומה

כאמור הם עושים זאת מתוך הבית / בתים

במרחקים הללו לא רואים את מה שנעשה בתוך הבתים

מספיק שהם עושים את זה מתוך חדר דלוק בשביל שאני לא אראה את העלומה בצד שלהם

כפי שאני מבין הם פשוט באים לסנוור ולהציק לאנשים בבתים

לאו דווקא בשביל לגרום לנזק אמיתי

אני בטוח שאלה לייזרים סוג ג' מדיל אקסטרים

יכול להיות שהם לא כלכך מסכונים במרחקים הללו

העניין הוא שאלה לייזרים שחודרים וילונות בלי בעיה ומספיק חזקים בשביל לצבוע את החדר באור חולני ועדיין ישנה נקודה ממוקדת שמטיילת בתוך הבית

זה פשוט נמאס שהם חושבים שמותר להם הכל

כי ביננו צריך שיקרה משהו מאוד גדול בשביל ששוטרים יכנסו לשטח כזה

אז בלילות הם צורחים כאילו אין מחר

או שמשחקים עם חיים של אנשים אחרים

לא מזמן ראיתי איך אחד מהדתיים משם או מחמולה אחרת טס להנאתו בכביש וגורם לאישה לקפוץ הצידה רק בגלל שהיא לא הספיקה לפנות את המעבר חצייה בשבילו

במקרה הגרוע הוא תמיד יוכל לברוח לקן שלו ולעולם לא ימצאו אותו או יגלו מי הוא.

אני לא יכול לפתוח חלון ולעשן סיגריה מהחדר שלי כי אני מפחד שזה יפגע בי

אז אני צריך לעבור חדר בשביל לעשן וזה בבית שלי

בית שההורים שלי השקיעו את הנשמה לקנות

פורסם

אם כל העסק מתפוצץ כשהם באים לעשות עליו לינץ', הכוונה הזאת שלו תישאר אך ורק בתוך הראש שלו.

מבחינת המשטרה הוא הגיע לשם בשביל למצוא את הפרחחים ולדבר עם ההורים שלהם. ואז הם באו וניסו לבצע עליו לינץ'. הוא התגונן.

הכל תקין וחוקי.

על מה אתה מדבר?

איזה שני צדדים ומה קשור מי "התחיל"? התחיל מה?

אני מסתובב לתומי ברחוב ומישהו מגיע ומנסה לרצוח אותי - רק בגלל שאני מסתובב ברחוב, ושאני לא מאמין באלוהים או אלוהים יודע מה הסיבה החולנית שלהם.

לירות באדם לא משנה מוצדק לא מוצדק גורר ישר חקירה ובדרך כלל מצבים כאלו מחמירים בשניות, אירוע כזה יכול להגיע עד לפציעות חמורות מדברים כאלו יהיה לך קשה מאוד לצאת אם סיפורים כאלו .

מקרה ידוע ששוטר אמר שגנב רכב ערבי ניסה לדרוס אותה במהלך מעצר לכן ירה בו בראש והרג אותו. השוטר נכנס לכלא לתקופה של שנה משהו כזה אז תחושב מה יקרה במצב כמו שאתה מתאר שפה מדובר רק באזרח ולא שוטר.

אין פה שני צדדים. יש פה צד של קורבן וצד של פושעים חולי נפש.

לצערי במדינת ישראל הטענה הזאת כבר מזמן לא נכונה (ואף שגויה לחלוטין בצורה בוטה) בכל הנוגע לערבים ולחרדים.

תלוי בכמה כסף מדובר ועד כמה העורך דין שלך רציני בכל מקרה עדיף לנסות את זה.

פורסם

הכל תקין וחוקי.

אם הוא היה מגיע רק בשביל לדבר הוא לא היה מביא אקדח (ועוד בלי רישיון) ועם עשרות העדים שיהיו נגדו באמת שאני לא רואה איך בן אדם יכול לצאת מהסיטואציה שהצעת לו להיכנס אליה..

פורסם

קטפולטה+חזיר? :P

תצלם תמונה מחלון ביתך שנראה בערך מה המצב בשטח

פורסם

http://cgi.ebay.com/Industrial-Lab-200mW-405nm-Foucsable-Blue-violet-Laser-/260636682837?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caf282a55

תזמין את זה ואתה ממיס להם את כל השכונה (אפשר לסנוור עם זה טייסים)

20107171231206.jpg

רק 200mW????

חבל :P

קח 1000

http://www.dealextreme.com/p/1000mw-445nm-blue-laser-pen-pointer-with-caps-batteries-set-2-x-16340-70889

זה יבטיח הצלחה (תיהיה בטוח בכך :) )

פורסם

אם הוא היה מגיע רק בשביל לדבר הוא לא היה מביא אקדח (ועוד בלי רישיון) ועם עשרות העדים שיהיו נגדו באמת שאני לא רואה איך בן אדם יכול לצאת מהסיטואציה שהצעת לו להיכנס אליה..

כלומר לפי התיאוריה שלך, אם אני נכנס לשכונה חרדית (או ערבית, לצורך העניין) ומבצעים בי לינץ', עליי לסבול בשקט ולא לנסות להגיב? שכן אם אנסה להגיב, "עשרות העדים שיהיו נגדי" ידאגו שאני אצליח אולי לחמוק מידי הרוצחים, אך הכנס בעצמי לכלא במקומם?

פורסם

אגב 5mw לא גורם לנזק, בטח שלא במרחק הזה

אלא אם יש זיהום אוויר כבד באיזור, 5MW יכול לעוור אותך גם ממרחק של קילומטר.

לא מרגיש לך טוב? תקנה של 10MW, זה גם ככה לא הפרש גדול במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים